Fes-te abonat del FC Andorra (2022/23)

Els nostres abonaments per a la temporada 2021/2022 estaran disponibles en breus. Per enviar els teus dubtes, contacta amb nosaltres a info@fcandorra.com

‘Somia en gran’: la campanya d’abonats 22/23 ja està en marxa. Si vols viure una temporada històrica al costat de l’equip en l’estrena a La Liga, pots fer-te abonat a partir de 65€. Enguany la principal novetat és l’assignació obligatòria d’un seient per a cada abonat i la divisió de les graderies en quatre zones: tribuna central, tribuna lateral, córner cobert i gol. A més, torna el carnet físic i regalarem un pack de benvinguda (fins esgotar existències) per venir a l’Estadi d’allò més ben equipat.

Per a qualsevol dubte amb els abonaments, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic (abonaments@fcandorra.com) o per telèfon (+376 833 720). L’horari d’atenció és de 9 a 17h de dilluns a divendres.

També existeix l’opció de fer-se abonat presencialment. El punt d’atenció presencial estarà situat a la sala d’actes de la seu central de Morabanc (Av. Meritxell, 96) de dilluns a divendres de 9 a 18h.