Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "Hem de trobar l'equilibri mental entre l'energia i la serenor"

L'entrenador del primer equip tricolor, Ferran Costa, ha parlat davant els mitjans de comunicació en la prèvia del vital duel que enfrontarà l'Andorra amb el Racing de Santander, partit que obrirà la jornada 37 de LaLiga Hypermotion.

#ParauladeMister | Prèvia vs Racing

"Tenim un partit a casa, amb la nostra gent i la necessitem. Hem d'estar junts i empènyer junts. Al camp de l'Espanyol els vam sentir molt propers i això ens dona un extra que necessitem. Som conscients de la dificultat del partit perquè ens enfrontem a un gran equip, que té motl clar a què juga i té jugadors molt determinants per la categoria, però tots junts som més forts, necessitem aquest escalf i nosaltres ho retornarem deixant-nos-hi la pell al terreny de joc"

"Espero un partit on nosaltres transmetem aquesta energia i ganes de fer les coses bé, però alhora també serenor i bona mentalitat. Hem de trobar l'equilibri entre l'energia i les ganes de fer les coses bé perquè la nostra gent estigui contenta i gaudeixi amb l'equip, però fent també tot allò que ens apropa a guanyar. Espero un partit de màxima exigència davant un gran rival, però ens hem d'ocupar d'aquest equilibri emocional entre la determinació i l'imposar-nos a partir del joc"

"No podem ocupar-nos del que fan els altres. Volem ser nosaltres qui aconsegueixi els objectius per mèrits propis, per ser capaços d'acumular mèrits i disminuir els errors que ens allunyin de guanyar"

"El nostre focus està totalment en nosaltres perquè amb el que fan els altres poc hi podem fer. Veig l'equip amb un nivell de treball diari molt bo i amb moltes ganes que la gent vegi un equip que transmet i que té clar què ha de fer".

"Per nosaltres jugar a casa és un extra molt important. És on treballem a diari i davant la nostra gent, per qui ens deixem la pell en el dia a dia... És bàsic que ho sentim, que tots junts entenem que dins els parits hi haurà moments de dificultats i que és una situació de màxima exigència. Hem de ser molt estables i hem de tenir clar què volem que sentin els nostres. Jugar a casa és fonamental; necessitem la nostra gent".

"Sabíem que el repte era de màxima exigència, que anàvem a contrarrellotge... Però a nivell intern m'he trobat la sensació d'afrontar els partits sempre preparats perquè saps que la gent que competirà estarà disposada a deixar-sho tot i que el nivell d'atenció serà màxim".

#SomTricolors