Skip to main content
CA

EMPRESES TRICOLORS

Demana informació
Omple el formulari amb les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

Què és Empreses Tricolors?

Empreses Tricolors és una nova iniciativa creada pel FC Andorra que neix amb l'objectiu d'associar el club amb les empreses i comerços del nostre país. D'aquesta manera, des de l'entitat tricolor busquem afavorir així el creixement conjunt i convertir-nos en un punt de trobada on compartir experiències, coneixements i la passió cap a l'esport andorrà.

 

Què oferim?

El futbol és un esport emocionant i amb una gran quantitat de seguidors. El FC Andorra ofereix a les empreses que formin part del seu club gaudir d'aquesta emoció des de dins i que el projecte Empreses Tricolors els serveixi com una oportunitat per a afavorir el desenvolupament del seu negoci.

VISIBILITAT: associar la teva empresa o comerç amb el club pot significar que aquesta sigui reconeguda per un públic més ampli i variat.

FIDELITZACIÓ DE CLIENTS: sumar-te a aquesta iniciativa et permetrà connectar-te amb la comunitat aficionada a l'esport en general i, més concretament, al futbol i això farà que aquests es puguin indentificar més amb el teu negoci per generar així més vendes.

COMPROMÍS SOCIAL: donar suport a aquesta iniciativa et permetrà col·laborar en el desenvolupament de l'esport i mostrar compromís amb la comunitat, el creixement i el benestar del país.

ESTABLIR RELACIONS: formar part d'Empreses Tricolors et permetrà compartir experiències, relacionar-te i col·laborar amb altres participants de la iniciativa.

Image