CA

Política de Privacitat

La present Política de Privacitat (en endavant, la "Política") té per objecte regular els actes de tractament de dades personals que realitza el Futbol Club Andorra SAOE (en endavant, "Club" o "FC Andorra") i LaLiga Group International, S.L. (en endavant, "LaLiga") , a través de la plataforma. Per això, les dades personals que facilitis per accedir i, si s'escau, registrar-te a la plataforma seran tractades per ambdues entitats com a corresponsables del tractament.

Per gaudir dels avantatges de la plataforma has de registrar-te a LaLiga Ecosistema, a través de l'entorn creat per LaLiga, integrat per diverses aplicacions i webs, tant de LaLiga com dels clubs de futbol afiliats amb els quals LaLiga manté acords de col·laboració, on, per mitjà d'un registre comú implementat per LaLiga en aquests actius (Single Sign-On de LaLiga), cada usuari rep un identificador únic de manera que qualsevol selecció o modificació de les preferències o petició de supressió que realitzi en una de les aplicacions o webs que formen part del'ecosistema afectarà la resta de l'entorn de LaLiga Ecosistema i les entitats que el conformen.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

 D'una banda, les dades de caràcter personal seran tractades per LaLiga, amb CIF B-05421805 i domicili a Carrer Torrelaguna 60, 28043, Madrid.

Contacte amb el Delegat de Protecció de Dades de LaLiga: dpo@laliga.es

D'altra banda, les teves dades de caràcter personal seran tractades per FC Andorra, amb NRT A-713653-Z i domicili al C/ Pau Casals 6, 2n 2a (AD500 Andorra la Vella), una societat anònima esportiva.

Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades o el responsable de protecció de dades del Club en el correu electrònic dop@fcandorra.com en cas que li sorgeixi algun dubte respecte al contingut d'aquesta política de privacitat.

Els usuaris de la plataforma podran contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de LaLiga i/o del Club per conèixer el contingut essencial de l'acord de corresponsabilitat entre ambdues parts en relació amb la plataforma.

D'on obtenim les teves dades personals?

El Club i LaLiga tractarà les dades de caràcter personal que proporcions a través del formulari de registre (correu electrònic i idioma preferit, sol·licitats com a dades obligatòries i el nom, cognoms, data de naixement, sexe, país, província, ciutat, adreça codi postal i telèfon com dades opcionals) i altres dades inferits com a conseqüència de l'ús i activitat que desenvolupis a la plataforma ( ID d' usuari registrat; ID de dispositiu; sistema operatiu; model de dispositiu i telemetria, per exemple, també quedarà registrat quan facis clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu) o les teves interaccions amb les comunicacions que t'enviem via mail, si s'escau (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació).

De la mateixa manera, en el cas que siguis usuari d'un altre actiu responsabilitat de LaLiga o en el qual LaLiga actuï com a corresponsable de les dades i que formin part de LaLiga Ecosistema, el Club podrà rebre les dades personals anteriorment esmentides, declarades o inferides en aquests actius.

Importació de dades de xarxes socials

T'informem que podràs utilitzar les xarxes socials de les quals ets usuari per registrar-te o accedir a LaLiga Ecosistema, així com per compartir amb LaLiga i el Club informació addicional sobre el teu perfil en aquestes xarxes socials.

Dades compartides a través de Facebook:

Nom i foto del perfil (Obligatori per registrar-te. No obstant, t'informem que LaLiga no tracta la teva foto de perfil).

Adreça de correu electrònic (Obligatori).

Compleixanys (Opcional).

Gènere (Opcional).

Ciutat actual i província (Opcional).

M'agrada de la pàgina (Opcional).

Publicacions en la biografia (Opcional. Les teves publicacions públiques i privades en la biografia, incloses les fotos i els vídeos, informació sobre els llocs etiquetats en ells i els tipus de reaccions que reben).

Categories d' interessos:

Alimentació,

Animals i Mascotes,

Art i Cultura,

Bancs, Finances i Economia,

Begudes Alcohòliques,

Bellesa,

Cinema, Teatre i Musicals,

Esports,

Electrònica i Informàtica,

Energia, Ciència i Indústria,

Grups Socials,

Llar i Habitatge,

Infantil,

Mitjans,

Moda,

Motor,

Dona,

Música,

Lleure i Entreteniment,

ONGs I Causes,

Salut, Higiene i Benestar,

Assegurances,

Serveis Professionals,

Shopping,

Tecnologia i Internet,

Telecomunicacions,

TV i Ràdio,

Viatges,

Videojocs,

Viral Media.

Gràcies als meus de la pàgina i a les publicacions en la biografia, LaLiga obtindrà les següents dades infertes:

Valor "Engagement": aquest valor mesura el volum d'interaccions que l'usuari té amb el mur de Facebook de la pàgina oficial de LaLiga.

Valor "Social": aquest valor mesura la influència en xarxes socials de l'usuari.

Valor "Promotion": s'analitzen els murs dels usuaris buscant referències a sortejos, promocions i participacions en sortejos, i assigna un valor que mesura la ràtio promocional en el mur de l'usuari. També es verifica si el perfil de l'usuari segueix pàgines de Facebook dedicades a publicitar promocions, rifes i sortejos. 

Valor "Fan Value": Aquesta puntuació és una combinació de les 3 anteriors que classifica els usuaris pel valor obtingut (un usuari amb una puntuació més alta es considerarà un usuari més valuós).

Dades compartides a través de Google:

Nom i cognoms (Obligatori per registrar-te).

Adreça de correu electrònic (Obligatori per registrar-te).

 

Ni LaLiga ni el Club són responsablede l'adequació legal de la xarxa social que utilitzis per a les finalitats anteriorment enunciades. Per aquest motiu, et recomanem que revisis les condicions d'ús i política de privacitat de les xarxes socials que vagis a utilitzar per a aquestes finalitats amb l'objectiu que puguis verificar que el tractament que es realitzi amb les teves dades personals sigui conforme amb les teves expectatives de privacitat i la normativa de protecció de dades que en cada cas resulti d'aplicació. 

Una vegada que les dades hagin estat importades i incorporades en el teu compte d'usuari registrat, les teves dades seran integrades a LaLiga Ecosistema i tractades per LaLiga i el Club amb les finalitats descrites en la present Política de Privacitat.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Finalitats principals:

Per part del Club i LaLiga:

Registre i accés a la plataforma: T'informem que les dades personals que facilitis en el registre de la plataforma seran tractades pel Club i LaLiga als efectes de facilitar el teu registre i accés a la mateixa. Així mateix, LaLiga els utilitzarà per permetre't l'accés a la resta d'actius de LaLiga Ecosistema. En particular el Club i LaLiga utilitzaran les següents dades personals per complir amb aquesta finalitat:

Correu electrònic: obligatori i necessari per registrar-te a la plataforma.

Idioma de la plataforma (obligatori).

Nom i cognoms (opcional).

Data de naixement (opcional).

Sexe (opcional).

País (opcional).

Província (opcional).

Ciutat (opcional).

Adreça i codi postal (opcional).

Telèfon (opcional).

En aquest sentit, t'informem que amb la finalitat de verificar la validesa del correu electrònic facilitat al Club i a LaLiga per registrar-te a la plataforma, LaLiga i el Club utilitzen els serveis d'un tercer proveïdor (RP Solutions, Inc.) que implica la transferència internacional als Estats Units, en aquest cas de l'adreça de correu electrònic facilitada. País on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l' Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, des del Club i LaLiga s' han signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb els esmentats proveïdors de servei en virtut del que estableix l' art. 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades –Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016–, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdors per a major seguretat i transparència possible. El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de lopd@laliga.es i dop@fcandorra.com

La base legal per a la finalitat esmentada anteriorment és que el tractament és necessari per a l' execució dels serveis demanats regulats a través dels termes legals de la plataforma en virtut del que estableix l' art. 6.1 b) del Reglament General de Protecció de Dades . 

Per part de LaLiga:

Reports interns: Així mateix, LaLiga tractarà de forma agregada les dades personals que has facilitat a través del registre (en aquest cas, país) o social login (en el seu cas, aniversaris, gènere, m'agrada de la pàgina i ciutat actual), així com les dades d'ús de la Plataforma (ID d'usuari, ID de dispositiu, model de dispositiu, sistema operatiu i telemetria, per exemple, fer clic en un contingut determinat o el temps que romanguis a l'actiu i les interaccions amb les comunicacions que rebis (per exemple, fer clic en el contingut d'una comunicació) per a l'elaboració de mètriques i estadístiques rellevants que permetin a LaLiga analitzar l'impacte de les seves campanyes, així com l'interès que aquestes han suscitat entre els interessats en funció de les dades analitzades. En particular, LaLiga durà a terme segmentacions agregades en funció de les dades esmentades anteriorment, dins de les quals es troben:

Segmentacions en funció del país. (per ex. 20 usuaris d'Espanya han participat en el Sorteig).

La base legal per a la finalitat anteriorment esmentada és que el tractament és necessari per a la satisfacció de l' interès legítim de LaLiga en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 6.1 f) del Reglament General de Protecció de Dades, consistent a extreure aprenentatges de la informació facilitada i obtinguda dels usuaris que li permeti millorar la Plataforma i optimitzar les campanyes de comunicació que realitza en base a l' interès que aquestes generen entre les diferents agrupacions d' usuaris. Abans d'això, us informem que LaLiga ha dut a terme una anàlisi de proporcionalitat entre el seu interès legítim i els drets i llibertats dels seus usuaris. Pots sol·licitar les conclusions d'aquesta anàlisi a través de lopd@laliga.es.

Tens dret a oposar-te a la finalitat esmentada en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals?".

Finalitats adicionals

A continuació, s'indiquen les finalitats addicionals per a les quals el Club i LaLiga tractaran les teves dades personals:

Per part del Club:

Comunicacions comercials del Club: Perquè el Club pugui enviar-te comunicacions comercials a través del correu electrònic o SMS, whatsapp o altres canals de missatges instantanis sobre les seves activitats (campanyes, xous o esdeveniments en directe), productes (aplicacions, plataformes web i jocs), concursos, ofertes, sortejos i/o promocions pròpies del Club, o de concursos, ofertes, sortejos i/o promocions dutes a terme pel Club en col·laboració amb els seus patrocinadors oficials.

Per a aquesta finalitat, Club tractarà únicament l' adreça de correu electrònic i en el seu cas, el telèfon que ens hagis facilitat en el formulari de registre.

Així mateix, t'informem que, per enviar-te les comunicacions comercials a través de correu electrònic o SMS, el Club utilitza un servei d'un tercer proveïdor (salesforce.com EMEA Limited) que implica la transferència internacional de l'adreça de correu electrònic i/o telèfon que ens hagis facilitat als Estats Units, país on no es garanteix un nivell equivalent de protecció al de l'Espai Econòmic Europeu. Per aquest motiu, des del Club s' han signat clàusules contractuals tipus adoptades per la Comissió Europea amb els esmentats proveïdors en virtut del que estableix l' art. ~ ~ ~ 46.2 c) del Reglament General de Protecció de Dades, incloent garanties i obligacions addicionals dirigides a aquests proveïdors per a major seguretat i transparència possible. El contingut de les clàusules contractuals tipus es troba a la teva disposició sota sol·licitud a través de dop@fcandorra.com.

La base legal per al tractament de les teves dades per a la finalitat anteriorment esmentada és el consentiment que ens has atorgat per al tractament de les teves dades pera les finalitats espectaculars seleccionades en virtut del que estableix l'article 6.1 a) del Reglament General de Protecció de Dades. Les teves dades personals seran mantingudes per a aquesta finalitat fins que no revoquis el consentiment atorgat. 

Tens dret a retirar el teu consentiment en qualsevol moment conforme al procediment descrit en l'apartat "Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades personals? ", sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment de forma prèvia a la seva retirada.

Elaboració de perfils senzills: Perquè el Club pugui enviar-te comunicacions comercials segmentades a través de correu electrònic, SMS, whatsapp o altres canals de missatges instantanis, sobre el contingut esmentat en la finalitat "Comunicacions comercials Club" (per exemple, t'enviarem comunicacions comercials sobre productes que poden interessar-te en funció de l'edat o la província de residència que hi hagis facilitat en el teu perfil).

La informació esmentada anteriorment estarà dirigida a segments senzills (agrupacions d'usuaris que es realitzen en funció de la informació facilitada per aquests en el seu perfil) que el Club pot elaborar tenint en compte el següent:

Escàs nivell de detall del perfil. El Club podria crear segments senzills com, per exemple, segments sobre dones majors de 25 anys.

Perfil poc exhaustiu. Per realitzar els segments, el Club únicament tractarà les dades personals que hagis facilitat en la present plataforma o en qualsevol dels actius de LaLiga Ecosistema. En particular, el Club utilitzarà les següents dades personals:

País de residència.

Regió o província.

Edat.

Gènere.

Ciutat de residència.

Idioma.

Codi postal.

Conseqüències positives per a l' usuari. El Club podrà enviar-te comunicacions comercials que més s'ajustin al perfil que hagis declarat, evitant comunicacions comercials indesitjades o sobre continguts poc interessants.