Club

Victòria fora de casa

Els andorrans s’han enfrontat al CF Igualada, conjunt situat a l’inici de la jornada just per sobre en la classificació amb dos punts més.

Els andorrans s’han enfrontat al CF Igualada, conjunt situat a l’inici de la jornada just per sobre en la classificació amb dos punts més. Es preveia un partit igualat en el que els dos equips lluitarien per a tenir la possessió de la pilota, i així va ser.

Arrencava el partit i els tricolors es feien amb el control, tot i que l'alta pressió dels d'Igualada feia que no es generessin ocasions clares de perill. Al minut 13, els del principat aprofitaven una errada dels locals al mig del camp i amb un contracop, Forgas finalitzava la jugada enviant la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0 a 1, la intensitat del partit augmentava, qualsevol error podia capgirar el marcador. Pocs minuts abans d'arribar al descans, Ruben posava a prova al porter local amb un xut que refusava i s'estavellava al pal.

A la represa, el partit seguia molt competit. Tot i l'avantatge en el marcador, els tricolors no acabaven d'estar còmodes. Adrià Vilanova va estar a punt de fer el 0 a 2 al rematar una pilota dins de l'àrea però acabava picant al travesser. En el tram final del partit, els locals van pujar una marxa posant a prova al conjunt tricolor. Al 82, Franco tenia l'ocasió més clara per al CF Igualada però Nico, ferm, deixava la porteria a zero i permetia als del principat tornar a Andorra amb tres punts.

La victòria permet als andorrans escalar una posició en la classificació i ja són quarts a 3 punts de la promoció. El pròxim 13 d’abril a les 17h el nostre equip jugarà contra l'EFAC Almacelles a Prada de Moles.