CA
Primer Equip

L'FC Andorra guanya 3-0 al CE Manresa

Els tricolors tenien un nou repte, s'enfrontaven al líder i tenien l'obligació de sumar tres punts per a seguir lluitant per assolir l'objectiu.

L'Andorra era conscient del que es jugava en aquest partit i així va quedar demostrat. Els locals van sortir a per totes, i en menys de deu minuts ja van generar dues ocasions de gol. El FC Andorra tenia el control del partit i al minut 24 Cervós rematava de cap i enviava la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, els tricolors van sortir amb la mateixa energia i concentració que havien demostrat en la primera meitat. Al minut 47 arribava el segon gol en una jugada combinada entre Moha i Ernest. Amb el 2 a 0 el Manresa reaccionava i intentava capgirar el marcador. L’ equip visitant ho provava en dues ocasions però Ratti, contundent, mantenia la porteria a zero. Al 83 Moha feia el 3 a 0 definitiu després d'una jugada individual.

Amb aquest marcador, els de Manresa veien com desapareixia l'oportunitat de sumar a Prada de Moles i vivien una de les derrotes més amargues de la temporada.