Skip to main content
CA
Primer Equip

El FC Andorra visita Cornellà buscant la primera victòria

El FC Andorra disputarà diumenge a les 12h la tercera jornada de lliga de Segona B, grup 3. Els tricolors acumulen dos empats en les dues primeres jornades de lliga. Una fase inicial de Segona B atípica, que exigeix aconseguir el màxim de punts possibles. En aquest escenari, l’FC Andorra ha fet el més difícil que és confirmar la seva identitat de joc i assentar la solidesa defensiva.

En un partit que es preveu igualat, els homes de Nacho Castro voldran seguir amb la bona imatge mostrada a Prada de Moles el passat dissabte. El municipal de Cornellà és de dimensions més reduïdes fet que recorda al de Llagostera, escenari de la primera jornada on els tricolors van aconseguir un punt (0-0). Pel duel, el tècnic asturià no podrà comptar amb Marc Pedraza, Sergi Serrano i Isma Cerro, baixa per lesió.

Per part de l’equip local, la UE Cornellà arriba després de caure per 1-0 en la seva visita a l’AE Prat. Els cornellanencs únicament han disputat un partit ja que la primera jornada va ser aplaçada per un positiu en l’equip rival, l’Olot.

PARAULA DEL MISTER

Declaracions del tècnic tricolor, Nacho Castro, abans del duel contra la UE Cornellà el proper diumenge.

https://www.youtube.com/watch?v=u7Vw4I-LvKY&t=22s