Skip to main content
CA
Primer Equip

Carlos Martínez: "Estem a 180 minuts d'un somni"

Dos partits separen el FC Andorra de la Segona Divisió espanyola. Des de la temporada 1988-89 que el club no estava tan a prop d'aconseguir l'accés a aquesta categoria, quan hi va ser subcampió del grup, a cinc punts de l'ascens. Ara per ara, gràcies al nou format de la RFEF, els Tricolors intentaran aconseguir una fita històrica al play-off que es disputarà a Extremadura.

"A la primera fase de la lliga, era molt important no perdre gaires punts. Hem fet una segona fase molt bona, amb quatre victòries, però igualment no vam aconseguir el play-off fins al final. Hem lluitat fins al final, sent un equip més reconegut, i ara estem a 180 minuts d'aconseguir quelcom molt gran", analitzava Carlos Martínez al programa Dia-E de RTVA.

El FC Andorra assoleix la classificació al play-off després d'assegurar la tercera posició al grup III-C de la Segona B. Abans, però, l'equip Tricolor havia garantit l'ascens a la Primera RFEF en ser un dels tres primers del grup III-A de la categoria.

"La temporada ha estat molt llarga, més dura del que sembla, i tenir-hi aquest premi és una gran alegria. Vam fer la nostra feina, el resultat a Eivissa ens va beneficiar. Encara no hem fet res, però estar al play-off és un premi", resumia el davanter.

[caption id="attachment_25459" align="aligncenter" width="700"] Carlos Martínez durant la victòria contra el CD Alcoyano[/caption]

Serà la Real Sociedad B el primer rival del FC Andorra al play-off. El partit es disputa dissabte a les 20 hores a l'estadi Francisco de la Hera d'Almendralejo.

"No tenim cap favorit per enfrontar-nos. Tots els partits seran molt igualats, tots tenim la mateixa pressió, les mateixes condicions i tenim el mateix desig d'aconseguir l'ascens. Contra la Real Sociedad B serà un partit molt bonic de jugar, però de ben segur ningú volia jugar contra el FC Andorra", assegurava.

Carlos Martínez és, juntament amb Rubén Bover, els únics jugadors de la plantilla que han jugat els 26 partits de lliga aquesta temporada. Carlos, a més, porta 15 gols i és el màxim golejador de tota la categoria. De fet, la setmana passada va superar el registre de cent gols a Segona B.

"No esperava una temporada amb tant d'encert, sobretot amb una temporada més curta. Sense els companys que tinc, no podria haver aconseguit aquestes xifres", concloïa.

[caption id="attachment_25462" align="aligncenter" width="700"] Carlos celebrant la seva fita de 100 gols a Segona B[/caption]