CA
Primer Equip

Victòria treballada en el duel andorrà

Triomf patit i treballat gràcies a dues dianes en el tram final del matx en l'estrena a l'Estadi Nacional de l'Andorra. Els tricolors s'han trobat davant un rival, l'Atlètic Escaldes, molt ben plantat sobre el terreny de joc i que ha sabut aturar molt bé l'atac dels d'Eder Sarabia. I és que l'Andorra ha dominat la possessió de la pilota, però d'ocasions n'ha tingut ben poques.

La forta calor ha marcat notablement el duel, molt feixuc i mancat de ritme. L'Andorra ha intentat des del primer moment dominar el seu rival a través de la pilota, però s'ha trobat amb la impossibilitat de penetrar les dues línies de quatre que han plantat els escaldencs en el seu propi camp. Així, la primera ocasió i pràcticament única del primer temps no ha arribat fins al minut 17, quan Manu Nieto ha recollit una pilota morta dins l'àrea i ha fet lluir el porter Àlex Sánchez. Al 22', Cañete, amb un xut que s'ha enverinat tocant l'esquena d'un defensa, ha tornat a obligar a intervenir el sentinella visitant, però, aquí s'ha acabat la producció ofensiva del conjunt tricolor. Per la seva banda, l'Atlètic Escaldes no ha inquietat la porteria rival, però el cert és que s'ha trobat còmode defensant i corrent darrere la pilota.

El segon temps ha començat amb una mica més de ritme i Sergio Molina ha gaudit d'una oportunitat claríssima per obrir la llauna. Però ha estat un miratge. Amb el pas dels minuts, el duel s'ha tornat a espessir i les ocasions han tornat a desaparèixer fins als darrers vint minuts. Aleshores, amb un conjunt escaldenc cansat, l'Andorra ha aprofitat per fer el pas endavant definitiu i decantar el duel. Al 71', Carlos Martínez ha rematat fregant el pal i, finalment, quan faltaven deu minuts per al final, el punta català ha obert la llauna. Centrada de Marc Fernández i Carlos, de cap, al fons de la xarxa.

El gol ha acabat de trencar la resistència visitant. Dos minuts després, Carlos Martínez ho ha tornat a provar després d'una altra bona centrada des de banda esquerra; al 85', Àlex Pastor ha rematat fora després d'un servei de cantonada; i poc després ha arribat el 2-0 definitiu. En una falta a la frontal, lleugerament escorada a l'esquerra, Rubén Bover l'ha transformat de manera magistral amb un xut que ha entrat per l'escaire.

FITXA TÈCNICA

FC ANDORRA: Josele, Roger Riera, Marc Pedraza, Martí Riverola, Rubén Enri, Zourdine, Manu Nieto, Iván Gil, Eudald, Àlex Pastor i Cañete; Nico Ratti, Guti, Altimira, Marc Aguado, Héctor Hevel, Carlos Martínez, Marc Fernández, Sergio Molina, Diego González, Martí Vilà i Rubén Bover.

AC ESCALDES: Àlex Ruix, Adri, Xavi Viera, Aarón, Bolívar, Moi, Fabio, Nikola, Alfaiate, Abraham, Mati; Víctor López, Àlex Sánchez, Pedro, Garrido, Juanma Miranda i Montano.

GOLS: 1-0 (80') Carlos Martínez. 2-0 (88') Rubén Bover.