CA
Primer Equip

Victòria amb remuntada per seguir invictes a casa

El Nacional és un fortí i contra el Levante ha quedat de nou demostrat. I això, que per primera vegada aquesta temporada a l’estadi, els visitants s’han avançat en el marcador. Però tot i el cop en els primers minuts, l’Andorra ha demostrat personalitat i ha capgirat el marcador en un segon temps excels.

El partit no ha començat gens bé per al conjunt tricolor, que ha vist com els granota sortien més animats: al 4’, Alende i Lizoain han evitat el gol de Saracchi i, dos minuts després, ha arribat el gol obra de Roger Brugué. Tot i la patacada, l’Andorra s’ha refet bé i les dues ocasions següents han estat seves: al 17’, Bakis no ha arribat per un pel en una centrada lateral i, poc després, Marc Fernández ha fet lluir Dani Cárdenas.

El Levante seguia creant perill cada vegada que s’apropava a l’àrea, però abans del descans, la millor ocasió ha tornat a ser tricolor. I de ben clara. Després d’una gran assistència de Pampín, Hector ha xutat massa creuat quan tot l’estadi cantava el gol.

El 0-1 era injust vist el que havia passat a la primera part, però a la represa, l’Andorra ha sortit com una piconadora i ha capgirat el marcador en tan sols quatre minuts. Només començar, Bakis ha rematat amb el cap per sobre el travesser, i al 50’, ha tornat a tenir-la el davanter turc. Però al minut 58 ha arribat el merescut gol després d’una centrada d’Alti que Germán, des de dins l’àrea petita, ha enviat al fons de la xarxa.

I sense quasi temps d’assaborir l’empat, ha arribat el 2-1 en una falta lateral que ha rematat Sinan Bakis al fons de la xarxa (62’). L’Andorra estava en un moment dolç i estava vivint els seus millors moments... Però els minuts han anat passant i, amb l’avantatge mínim, els valencians s’han llençat a buscar l’empat. I el cert és que els d’Eder Sarabia han patit en el darrer quart d’hora. Soldado ha vist com li anul·laven un gol, Iborra ha topat amb el pal i Bouldini i Joni Montiel han xutat lleugerament desviat.

Però ha arribat el temps afegit i, com ja és habitual, ha estat l’Andorra qui ha trobat el gol quan Germán ha convertit el seu doblet i ha sentenciat el triomf tricolor.