Skip to main content
CA
Primer Equip

Una oportunitat per tornar al capdamunt

Setmana gran la que té per davant l’Andorra, que visitarà demà al vespre l’estadi de Linarejos per recuperar el partit ajornat contra el Linares i que diumenge enfrontarà un altre duel d’alta volada al camp de l’Atlètic Balears. Dos partits que poden situar de nou als tricolors en la posició més alta de la taula però que cal afrontar com la dificultat de la situació requereix: posant primer tota la atenció en ell complicat enfrontament contra el Linares, un equip situat en zona de descens però que ve d’una revitalitzant victòria al camp de l’Alcoyano.

“És veritat que entre els partits ajornats i una ratxa dolenta feia temps que no guanyaven, però l’altre dia van convèncer amb una gran victòria a Alcoi. Ja sabem com és aquest equip i més al seu camp: un conjunt molt sòlid, dur, amb les coses molt clares, que fan molt bé tot allò que es proposen i que, a sobre, ara tenen tres o quatre jugadors en un gran moment d’inspiració”, apuntava el tècnic Eder Sarabia en la roda de premsa abans de partir cap al sud de la Península.

“[El Linares] és un equip que es basa en la seva solidesa defensiva, que en alguns moments combina bé i et pot comprometre i que sobretot té jugadors a dalt que et poden fer mal quan son verticals”, seguia el tècnic tricolor, convençut que la darrera victòria ha donat “un reforç anímic” als andalusos. Però si el Linares arriba en dinàmica positiva, també ho fa l’Andorra, que es troba en un moment dolç de la temporada: “És bonic veure que la gent hi creu i té il·lusió, però parlem molt sobre saber mantenir l’estabilitat. Que quan vinguin moments difícils ho sapiguem manejar. Quan estàs en una bona ratxa, però, s’ha de tenir humilitat i tocar de peus al terra. Saber que és una competició dura i que qualsevol equip et pot guanyar. Però no veig relaxació ni eufòria: veig il·lusió i convicció”.

Per aquesta excursió de sis dies fora de casa –l’equip viatjarà directament a Mallorca dijous–, el tècnic ha decidit endur-se a tota la plantilla i staff tècnic. De fet, però, Carlos Martínez és l’únic jugador no disponible, tot i que per diumenge contra l’Atlètic Balears podria tornar a la convocatòria.

#SomTricolors