Skip to main content
CA
Primer Equip

Una oportunitat per assaltar el lideratge

És difícil fer comptes i, degut a la gran quantitat de partits ajornats a causa del Covid, s'ha de posar en quarentena el que marca la classificació, però sigui com sigui, l'Andorra té demà la possibilitat de prendre-li la primera posició de la taula al Villarreal B, proper rival a l'Estadi Nacional. Per aconseguir-ho, però, haurà de vèncer el San Fernando, un equip que no perd al seu camp des del mes d'octubre.

La missió serà difícil començant per haver d'afrontar el que és el desplaçament més llarg de la temporada: 942 kilòmetres (en línia recta) separen Andorra la Vella de San Fernando. I seguint amb el rival, un San Fernando que ve de derrotar el Villarreal B amb contundència: "Venen de guanyar 0-3 en un partit de molt efectivitat, s'han reforçat bé [en el mercat d'hivern] i al seu camp i davant el seu públic segur que ens ho posaran molt difícil", explicava en la prèvia el tècnic Eder Sarabia, a qui el fet de poder assaltar el lideratge no li preocupa en excés: "Estem a dalt, estem amb confiança i hem de seguir afinant i gestionant totes les circumstàncies que vagin sortint".

Sobre el partit de demà a la tarda, Sarabia espera trobar-se amb un equip "amb recursos i que serà agressiu i valent". "En alguns aspectes son semblants a l'Algeciras", valorava el tècnic: "Hem d'estar preparats per a tot. Son un equip valent, que intentarà dominar, comprometre'ns amb molts jugadors per fora i que tenen qualitat individual".

Per al duel, el preparador tricolor recupera Diego, un cop complert el cicle d'amonestacions, però segueix amb els lesionats Carlos Martínez, Pedraza i Roger Riera.

#SomTricolors