CA
Primer Equip

Un primer temps rodó per sumar els tres punts a Tarragona

Després de dos partits no gaire reeixits, l’Andorra ha demostrat la seva personalitat en un partit rodó al camp del Nàstic. Els d’Eder Sarabia han fet, sobretot, uns primers 45 minuts brillants per deixar el partit sentenciat amb tres dianes. A la segona, el Nàstic ha fet un pas endavant però el triomf no ha perillat en cap moment.

La primera part dels tricolors ha estat excel·lent. També és cert que començar amb un penal a favor, provocat per Manu Nieto i transformat per Marc Fernández, sempre ajuda, però l’actuació de l’Andorra en els primers 45 minuts ha estat espectacular. I és que després del 0-1, l’equip no s’ha fet enrere i, a través del control total de la pilota, ha seguit buscant la porteria de Manu García una vegada i una altra. Fins a quatre vegades ha obligat el conjunt tricolor a intervenir el porter local en els primers vint minuts amb xuts de Marc Fernández, Manu Nieto, per partida doble, i Héctor Hevel.

Passat el vendaval inicial, el duel ha baixat una mica de ritme, amb un Nàstic que ha aconseguit curtcircuitar l’atac tricolor. Tot i això, cada vegada que els homes d’Eder Sarabia aconseguien superar la pressió grana arribaven amb perill a l’àrea rival. Però el 0-2 ha arribat en una jugada un pel afortunada: Adri Vilanova s’ha vist obligat a sortir de la pressió amb una passada en llarg i Manu Nieto ha aprofitat una indecisió del central per regatejar el porter i fer el segona plaer (31’).

Manu Nieto estava sent un malson per als centrals locals i ha acabat de completar la seva gran actuació en el primer temps amb un altre gol. Després d’un excel·lent contraatac, Martí Vilà ha posat la pilota a l’àrea i el davanter andalús, amb un cop de cap creuat, ha tornat a enviar la pilota al fons de la xarxa (34’). Abans del 45’, l’Andorra ha patit l’únic ensurt del primer temps quan Pedro Martín, a porteria buida, no ha arribat per un pèl a empènyer la pilota.

Vist l’ensurt d’abans del descans, l’avantatge en el marcador i amb el record ben present del que va passar l’any passat, l’Andorra ha sortit a la represa disposat a controlar el partit. El Nàstic, per la seva banda, ha fet un pas endavant lògic i ha aconseguit que el joc passés molt més en camp tricolor, però Nico Ratti ha seguit vivint força tranquil. De fet, la primera ocasió clara grana no ha arribat fins al minut 65, en una desconnexió defensiva que a punt ha estat de costar cara: la rematada de tisora de Fran Carbia, però, ha marxat fregant el pal.

Però en els moments de més patiment, l’Andorra ho ha tallat de cop amb un ràpid contracop que a punt ha estat d’acabar amb el quart quan la rematada d’Eudald ha tocat al pal, a l’esquena del porter i altre cop al pal. I d’aquí fins al final ben poca cosa: un parell de rematades del local Pablo Fernández, força actiu en el segon temps, i una ocasió claríssima d’Iván Gil.