Skip to main content
CA
Primer Equip

Un penal a les acaballes dona els tres punts a l'Andorra

L'Andorra ha tornat al camí de la victòria en un partit resolt gràcies a un penal sobre Hector Hevel. Carlos Martínez, des dels onze metres, no ha fallat i ha donat els tres punts al conjunt tricolor en un partit per moments espès però en el qual l'Andorra ha gaudit de més ocasions per guanyar. De fet, en el primer temps, Iván Gil ha estavellat dues pilotes al pal.

Els qui preveien un partit destensionat i sense gaire ritme, aviat han vist que no seria així perquè tot just al minut 4 Iván Gil ha enviat un xut a la base del pal. Abans del minut 10, Germán no ha arribat per un pel a una centrada de Jacobo i, al 16', Iván Gil ha tornat a topar amb la fusta després d'una bona centrada de Petxa. Després d'aquest bon inici tricolor, el Tenerife ha intentat treure el cap a la porteria de Marc Vidal a través de joc directe i algunes accions a pilota aturada, tot i que sense inquietar el porter local. Per la seva banda, abans del descans, Germán s'ha anticipat al seu marcador però el seu cop de cap ha sortit alt.

A la represa, el matx ha començat molt més calmat, tot i que l'ocasió més clara l'ha tingut el Tenerife en una acció que ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa però que l'àrbitre ha anul·lat per falta de Waldo a Àlex Valle. Per la seva banda, Carlos ha tingut la primera tricolor del segon temps en una maniobra dins l'àrea que ha acabat amb un xut massa centrat. Però l'ocasió més clara l'ha tingut tot just després Germán: Jacobo, amb una gran passada a l'espai, ha habilitat l'extrem que ha marxat per velocitat i potència del seu marcador però ha topat amb un peu salvador de Soriano.

Ja a les acaballes, Carlos ha finalitzat massa fluix una excel·lent jugada col·lectiva i, al 87', ha arribat l'acció decisiva del matx. Hector ha caigut dins l'àrea i l'àrbitre no ha xiulat res en primera instància, però després de consultar el VAR ha assenyalt els onze metres i ha permès Carlos Martínez donar els tres punts al conjunt d'Eder Sarabia.

#SomTricolors