Skip to main content
CA
Primer Equip

Un partit vibrant per seguir amb el factor "Prada de Moles".

La grada de Prada de Moles, factor clau en la bona ratxa de l'equip a casa

El FC Andorra s’enfronta demà a les 17h a Prada de Moles a la UE Llagostera. Un partit interessant que portarà el retrobament de vells coneguts, donat que fins a quatre membres de l’equip tricolor tenen passat al conjunt gironí. Nico Ratti i Mussa Jr van jugar en etapes diferents al conjunt d’Oriol Alsina, sent la més recent la del extrem malià que va aconseguir l’ascens a Segona divisió B la passada temporada. A l’staff tècnic també hi ha vells coneguts i és que tant Albert Jorquera com Kiko Martí van estar al cos tècnic d’Oriol Alsina la temporada 2014/2015. 

Aquest retrobament és un al·licient d’un partit que ja s’espera vibrant. Esportivament la UE Llagostera té un estil de joc definit, que contraposa l’estil de joc tricolor amb un joc més vertical on arriba fàcilment a l’àrea contraria. La proposta del tècnic tricolor serà seguir la dinàmica positiva amb la mateixa identitat que ha mostrat l’equip en aquest tram inicial de lliga. Un estil de joc pausat on prima la construcció del joc des de la possessió de la pilota, que rubriquen les 8 jornades seguides sense conèixer la derrota que han signat els homes de Gabri García.

Pel que fa l’equip, el tècnic compta amb l’alta de JaviMartos, ja recuperat de la lesió muscular que l’ha tingut apartat les darreresjornades. Pel que fa les baixes, Rubén Bover es perdrà el primer partit del queva de competició a causa d’una fissura a una costella, produïda en una acció lapassada jornada al duel contra l’Orihuela.

PARAULA DEL MÍSTER

Gabri García ha valorat les hores prèvies destacant elfactor Prada de Moles, que espera que sigui clau: “La veritat és que ens sentimcòmodes tornant a jugar a casa, al nostre camp, amb la nostre gent. Després del’empat de la setmana passada, tornem a anar a pels tres punts contra un rivalque fora de casa s’ha mostrat fort, després de guanyar a camps tant complicatscom el del Nàstic o l’Orihuela”. Respecte les baixes, el tècnic s’ha mostrattranquil amb aquest aspecte: “Per sort tenim una plantilla molt àmplia i podemestar tranquils en aquest aspecte. Tot i que Rubén estava sent un jugadorimportant, tenim jugadors que poden entrar al mig del camp, amb un perfildiferent, però bo”.