Skip to main content
CA
Primer Equip

Un bon punt a Burgos

En un camp on ningú hi ha guanyat encara i on pocs hi han tret res de positiu, l’Andorra ha sumat un punt en la visita al Burgos en un partit igualat i amb un resultat final just. Els tricolors, que han anat de menys a més, han acabat bé, però els hi ha faltat claredat en els últims metres.

Els d’Eder Sarabia han sortit disposats a tenir paciència amb la pilota davant un Burgos que tenia les coses molt clares: obrir pilotes a banda i carregar l’àrea amb molta gent. I així, els locals han tingut més opcions que l’Andorra en aquest primer temps, la més clara una rematada amb tot a favor de Dani Ojeda per sobre el travesser.

A la represa, els tricolors han sortit millor, controlant els intents de transició locals i embotellant el seu rival a camp propi. Però tot i el control i el domini, a l’equip li ha faltat encert en la darrera passada i més enllà d’un possible penal sobre Lobete i una falta lateral que a punt ha estat d’acabar amb el gol de Samper, el gol no ha estat a prop. Això sí, encara ho ha estat menys a la porteria de Dani Martín davant un Burgos desaparegut en atac en tot aquest segon temps.

I així ha acabat el matx, amb l’Andorra sumant el segon punt consecutiu fora de casa i acumulant una nova jornada més sense encaixar.

#SomTricolors