Un bon partit sense premi final

El partit ha començat amb un encert fascinant. En el primer minut de joc, una combinació a la frontal la finalitzava Hector Hevel amb un xut creuat al fons de la xarxa. El migcampista holandès obria la llauna mostrant el seu bon estat de forma en aquest inici, ja que és el tercer gol de Hevel en tres partits, una dada notable pel flamant jugador tricolor.

No obstant el gol tricolor, els locals han sabut aprofitar la primera arribada per fer l’empat. Una centrada a l’àrea petita l’ha aprofitat Eloy Gila per xutar col·locat i fer l’empat. En uns minuts igualats sobre el verd de Cornellà, ha aparegut Bañuz, novament titular, per salvar sota pals un cop de cap de Chiki. Abans del descans, apareixia l'olfacte de Carlos Martínez per controlar una pilota llarga i xutar entre les cames del porter local. El rebot del xut però, impactava al travesser.

Ja a la represa entrava en escena novament l'encert dels locals. Novament en una acció a pilota aturada, Borja García posava el 2-1 al marcador, després de rematar un cop de cap al segon pal.

Lluny de desanimar-se, el FC Andorra ha buscat amb insistència el gol de l'empat. Al minut 69, Nacho Castro movia la banqueta donant entrada a Aguado, David Martín i Enri. Dos minuts més tard, el mateix Rubén Enri aprofitava una passada a l'espai per controlar-la amb l'interior, superar al defensa i definir col·locat al fons de la xarxa de la porteria local. Una acció que servia a Enri per igualar el marcador i estrenar-se amb la samarreta tricolor.

El marcador ja no es mouria tot i la insistència dels dos equips, destacant un xut al pal d'Ontiveros a falta de dos minuts per acabar el partit. Un repartiment de punts final que deixa el FC Andorra setè classificat amb 3 punts.

PARAULA DE MISTER

Valoració de Nacho Castro després de l'empat a Cornellà.

ZONA MIXTA

Paraules de Martí Riverola després de l'empat contra la UE Cornellà.

PROPER PARTIT

El FC Andorra rebrà el proper dissabte a les 19h a Prada de Moles el FC Barcelona B. Un partit que no es va arribar a jugar la temporada passada per l'aturada pel covid19. En el partit d'anada a l'Estadi Johan Cruyff, blaugranes i tricolors van empatar sense gols.