CA
Primer Equip

Tres punts per situar-se en zona de play-off

Victòria de gran valor de l’Andorra, que ha vençut l’Ibiza en un partit aspre i espès però que permet als tricolors passar la setmana en zona de promoció d’ascens. El gol de Bakis, el setè a la lliga, des dels onze metres ha estat suficient en un partit en el qual els locals han acabat amb nou jugadors.

Els tricolors s’han trobat amb un gol gairebé abans d’assentar-se al partit gràcies a una ràpida jugada de Germán que ha provocat un penal transformat per Bakis en el 0-1. El gol ha situat l’Andorra per davant en el marcador, però no li ha donat tranquil·litat en el joc. I és que els d’Eder Sarabia no han estat gaire fluids amb la pilota i això ha permès l’Ibiza, sense fer res de l’altre mon, fregar el gol en un parell d’ocasions. La més clara una rematada de cap de Coke a la sortida d’un córner que ha salvat Nico amb la punta dels dits, mentre que al 42’, Cristian Herrera ha culminat una ràpida transició amb un xut alt.

La segona part ha començat amb una ocasió claríssima d’Almpanis al primer minut, però l’Andorra ha seguit sense trobar-se còmode. De fet, sort n’hi ha hagut de Nico Ratti que ha salvat una rematada a boca de canó d’Isma Ruiz (54’) i després s’ha mostrat molt segur en un altre xut del migcampista i una rematada de cap d’Ekain. Però en el moment de més efervescència local, una entrada fora de lloc de Morante ha deixat l’Ibiza amb deu jugadors i l’Andorra ha respirat una mica més tranquil. Només una mica perquè tot i acumular alguna possessió llarga per calmar el partit, els d’Eder Sarabia no han acabat de trobar-se còmodes en cap moment.

Jacobo, amb una bona fuetada, ha posat a prova Fuzato (79’), però ni quan els balears s’han quedat amb nou, els visitants han aconseguit calmar el partit. Tot i això, el 0-2 ha estat ben a prop en un ràpid contracop conduït per Martí Vilà que ha acabat amb un xut al pal de Jacobo.