Skip to main content
CA
Primer Equip

Tots els ingredients per un gran partit

Partit gran a l'Estadi Nacional amb la visita del Villarreal B. I és que l'Andorra, primer classificat, rep el filial groguet, situat en segona posició un punt per sota dels tricolors, però amb un partit menys. El duel, a més, arriba en un moment dolç per al conjunt d'Eder Sarabia després de tres victòries consecutives que l'han permès assaltar el lideratge per primer cop aquest curs.

"Des del vestuari demanem que es pugui viure un ambient com el del dia del Celta; el Villarreal B és un rival atractiu, amb una aposta de joc maca i jugadors de molt nivell", demanava el tècnic Eder Sarabia en la roda de premsa prèvia a un duel que no serà ni molt menys decisiu però que té tots els ingredients per ser un partit altament emocionant.

"Son un equip agressiu, que normalment prefereix ser protagonista tot i que contra nosaltres, a l'anada, es va protegir una mica més", explicava Sarabia, rememorant el partit de finals d'octubre, en el qual tots dos equips van arribar-hi en situacions ben diferents: "Quan vam perdre contra ells se'n van anar a 13 punts i ara els hi en traiem un, i això vol dir alguna cosa", reivindicava el tècnic, conscient que per guanyar, el conjunt tricolor haurà de fer un partit perfecte: "Estem molt convençuts del què fem, de com ataquem, del rigor que estem tenint per encaixar poc... I estem sabent controlar els partits i superar els moments difícils quan el rival ens domina. Estem preparats per fer un bon partit i per ser nosaltres mateixos".

"Haurem d'evitar que tinguin temps per pensar perquè tenen jugadors de molta qualitat, que et comprometen per dins però que també tenen capacitat per anar a l'espai; poden ser un equip molt vertical", concloïa el tècnic.

Pel que fa a les baixes, Pedraza, Riera i Carlos Martínez segueixen lesionats.

#SomTricolors