Skip to main content
CA
Primer Equip

Tornada a la realitat per tancar l'any

La copa del rei és encara una excepcionalitat per a l'Andorra, que més enllà del premi i la il·lusió que genera jugar contra rivals de superior categoria, s'ha de centrar en el campionat de lliga. I aquest arriba en forma de la visita a l'Estadi Nacional de l'Atlético Sanluqeño, un altre dels equips de la categoria que aquesta setmana han jugat el torneig del KO contra un primera.

Tot i la contundent derrota davant el Villarreal, els gaditans arriben en un bon moment de forma, situats just per darrere de les posicions de promoció d'ascens, a tot just dos punts del Castellón i a tres de l'Andorra. El duel de demà, doncs, serà clau per als tricolors si volen consolidar la seva posició en la zona de promoció d'ascens i obrir forat amb els seus perseguidors. "Jugar la copa ha estat molt bonic, però hem de passar pàgina i centrar-nos en el partit de demà davant un rival molt dur i un dels millors equips fora de casa", advertia el tècnic Eder Sarbia, que va reconèixer, però, que l'equip està "preparat i mentalitzat per acabar bé l'any".

"Aquí es viu del present i no ens serveix de res recrear-nos en els bons partits que hem fet últimament. El present és el Sanluqueño i estem preparats per fer un gran partit", afegia Sarabia, conscient que davant s'hi trobarà un bon equip que s'ha fet fort jugant fora del seu estadi -13 punts, només igualat pel Vilarreal B-: "Son un conjunt que defensa molt bé i que sap aprofitar qualsevol error que comet el rival".

Pel partit de demà, l'equip segueix sense cap jugador lesionat, si bé Manu Nieto no s'ha entrenat els últims dies per malaltia.

#SomTricolors