Skip to main content
CA
Primer Equip

Ser valents per tornar al camí del triomf

Setmana atípica del FC Andorra, que des de que dimarts a primera hora del matí va partir rumb a Linares encara no ha passat pel Principat: sis dies fora de casa per afrontar de la millor manera possible els dos partits que tenia consecutius a domicili. El primer, contra el Linares, va acabar amb derrota, motiu pel qual els tricolors afronten la visita a l'Estadi Balear amb més ganes que mai de marxar-ne amb un resultat positiu.

Els d'Eder Sarabia no han perdut dos partits seguits en tota la temporada i son conscients que una victòria contra l'Atlètic Balears, rival directe en la lluita per la promoció d'ascens, seria una injecció de moral enorme. "A vegades quan guanyes passes per alt certs errors que t'allunyen de la victòria, així que el que hem intentat fer és treure la part positiva i aprendre del que va passar l'últim dia", reflexionava el tècnic, que va explicar que l'equip té "moltes ganes" d'afrontar un partit davant un "rival molt dur i que també s'hi juga molt".

Per aconseguir la victòria, Sarabia té clar que els tricolors hauran de ser "més valents i estar més convençuts" que el dimecres passat a Linarejos: "L'altre dia ens va faltar convenciments. Crec que vam estar massa pendents del resultat i vam deixar de fer coses que normalment fem", rematava el tècnic que va explicar que, després d'un dia fotut i de reflexió, els seus jugadors acumulen dues molt bones sessions d'entrenament.

Per últim, la gran notícia de la setmana és que amb el retorn de Carlos Martínez a la dinàmica d'entrenaments de l'equip, el tècnic podrà comptar amb tots els jugadors de la plantilla.

#SomTricolors