Skip to main content
CA
Primer Equip

Sense temps per assaborir-ho

Prèvia vs Zaragoza

La victòria del passat dissabte va donar ales i convenciment al conjunt d’Eder Sarabia després de quatre partits sense guanyar, però a la lliga no hi ha temps per assaborir els triomfs i menys en setmanes com aquesta. I és que en tan sols vuit dies, els tricolors disputaran tres partits de vital importància.

El rival
Tres dies després de la visita de la Ponferradina a l’Estadi Nacional, a davant espera un rival que ja només per nom impressiona i deixa clar que l’Andorra no ho tindrà gens fàcil en la visita a la Romareda. I és que si bé és cert que el Zaragoza segurament no ha començat la temporada com hauria desitjat és un equip que per història i trajectòria està cridat sempre a pensar en gran. A més, arriba reforçat després de la important victòria del passat cap de setmana al camp del Tenerife.

Els de Juan Carlos Carcedo tenen dos punts menys que l’Andorra, però al seu estadi no perden des de principis de setembre en la visita del Lugo. I compten amb jugadors de gran nivell com el capità i porter Cristian Álvarez, Manu Molina, Jaume Grau, Vada o Simeone.

#ParauladeMíster
“Estem amb aquella il·lusió i aquell punt d’energia i motivació extra que et dona guanyar. Estàvem fent les coses molt bé i segurament mereixíem més els últims partits, però sí que es veritat que si no aconsegueixes la victòria et poden entrar certs dubtes”.

“Ens encanten els reptes i les dificultats. I a més de gaudir-ho, també hem de demostrar que estem preparats tant individualment com col·lectivament per afrontar aquests partits”.

“Crec que la línia i el que estem fent és bo. Aquest nivell d’exigència que hem marcat a vegades ens fa perdre el context quan crec realment que el que estem fent, sent un recent ascendit, està molt bé”.

La convocatòria
Petxa segueix sent l’únic jugador no disponible per al tècnic, tot i que, si tot va bé, dissabte ja podria jugar alguns minuts.

#SomTricolors