Skip to main content
CA
Primer Equip

Punt i final a la temporada 2019/2020

La temporada del retorn a la Segona divisió B ha tingut unfinal inesperat. La RFEF ha comunicat que no es reprendrà la competició i que,per tant, la Lliga 2019/2020 acabarà amb la classificació actual pel querespecte el club tricolor.

Per fer una valoració de la mesura, el Director General del FC Andorra, Jaume Nogués, ha manifestat: “Tot i que és aviat per analitzar-ho exhaustivament, el que sembla és que la temporada per nosaltres s’ha acabat”. Sobre l’estructura de la competició, Jaume Nogués explicava que “nosaltres seguirem a Segona B segur tot i que falta saber com es reestructuraran els grups, ja que hi haurà ascensos de tercera i ara mateix és una incertesa saber-ho exactament”. Finalment, sobre la planificació de la temporada vinent explicava el Director General del club tricolor que: “la mateixa incertesa que comentàvem tampoc ens deixa del tot clar com treballar per planificar la propera temporada. Cal estudiar la mesura amb deteniment per adaptar-nos i començar a treballar”.

https://youtu.be/GWNrSXpG5os
Resum del darrer partit de lliga a Prada de Moles

Finalment, l’entrenador del FC Andorra, Nacho Castro, valorava sobre el final de la competició que: “Ens hagués agradat acabar les jornades que queden quan les autoritats sanitàries ho autoritzessin. Crec que hagués estat el més just donat que, si no s’anul·la la competició, els mèrits esportius marcarien els resultats de cada equip”.

https://twitter.com/rfef/status/1258029670232137728
Comunicat de la RFEF sobre la finalització de la competició.