Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "A vegades, darrere les llàgrimes neix l'oportunitat"

El tècnic Ferran Costa ha valorat com afronta l'equip el darrer partit de la temporada després d'una setmana difícil un cop confirmat el descens de categoria.

#ParauladeMíster | Prèvia vs Racing Ferrol

"No ha estat una setmana fàcil. La situació així ho comporta, però juguem a casa i aquí ja és un tema de responsabilitat individual de cadascú per fer un bon partit i acabar d’una manera correcta. Aquí és on hem de posar el focus". 

"És evident que ens hauria agradat arribar en una situació diferent. Demà és el darrer partit d’una temporada que ha estat complicada, on desgraciadament s’ha hagut de patir molt i aquest és el darrer partit per tancar una etapa i iniciar un nou projecte. Però no s’han de barrejar les coses: ara toca tancar aquesta etapa, que ha tingut moments molts positius, tot i que desgraciadament aquesta temporada no ha estat així, i l’han de tancar els qui l’han protagonitzat. A partir d’aquí vindrà un futur il·lusionant, on hem de construir i hem de tenir clares quines han de ser les bases sobre on ho hem d’aixecar. Demà hem de donar la imatge que el club i la nostra gent mereix".

"El partit de demà l’afronto des de la responsabilitat de saber que ha estat una temporada molt difícil per a la nostra gent. La preparació del partit durant la setmana ha estat la mateixa, hem vist el nostre darrer partit, hem corregit i hem analitzat el Racing de Ferrol, que està fent una temporada brutal, que està molt ben treballat, té un entrenador magnífic i una idea de joc molt clara. I la meva idea per preparar el partit de demà és fer el mateix que hauríem fet si ens haguéssim jugat alguna cosa".

"No és moment encara de parlar del futur. Primer és important que tanquem una cosa per començar-ne una altra i, a partir d'aquí, ja en parlarem. Sí que penso que hi ha algunes coses que son innegociables. La gent que formi part del projecte ha de sentir que això és el més important i que només hi ha una manera de fer les coses: el club i el país estan per sobre de tot i cal deixar-se la vida quan es defensen aquests colors".

"A mi el concepte 'no jugar-s'hi res' no m’agrada. Quan surts a jugar un partit, la finalitat ha de ser molt clara: guanyar. Ens hauria agradat tenir un objectiu classificatori, però encara que no és una situació que ens agradi, estem acabant una temporada en la qual no hem pogut respondre i hem de fer el millor partit possible i sortir a guanyar".

"La millor manera de parlar és treballar i perserverar. Quan vaig decidir venir a l’Andorra ho vaig decidir perquè crec que és un lloc ideal per construir. A vegades davant la dificultat i darrere les llàgrimes neix l’oportunitat. Hem d’analitzar i veure què és el que no ha permés l’equip competir com voldria. Crec que hi ha coses rescatables i, a partir d’aquí, cal créixer, millorar, evolucionar i tornar-se a il·lusionar amb els reptes que tenim per endavant".

#SomTricolors