Skip to main content
CA
Primer Equip

Ferran Costa: "L'afició ha de veure un equip compromès"

Abans del seu debut a l’Estadi Nacional com a entrenador del primer equip del FC Andorra, Ferran Costa ha valorat l’estat del seu equip davant la visita d’un dels conjunts capdavanters de la categoria, l’Eibar.

#ParauladeMister | Prèvia vs Eibar

“La setmana de l’equip està sent molt bona. Veig a la gent amb energia i amb moltes ganes d’arribar al partit. Ens sentim preparats. Sabem que [l’Eibar] és un gran rival que està fent una temporada magnífica”

L’Eibar és un tros d’equip que està fent molt bé les coses. A part de tenir grans individualitats, crec que tenen una identitat molt clara: és un conjunt molt incisiu, que busca la porteria contrària i a qui li costa poc trobar situacions de perill. El més important és reafirmar-nos en les nostres conviccions: tenim clar quin equip volem que es vegi i tot allò que hem de fer perquè els nostres se sentin orgullosos de l’equip”.

“Per a mi l’únic rellevant és l’aquí i l’ara, tant per les coses positives com per altres situacions. La meva confiança sobre la capacitat de l’equip per fer un bon partit les percebo en el dia a dia. Les estadístiques em son igual; el que em genera confiança és que hi ha un compromís absolut

“El missatge [a l’afició] l’hem de donar nosaltres jugant i l’altre dia en vam donar un de bo. Et pot fer sentir orgullós veure un grup compromès, que sent l’escut que porta, el país que representa i ho fa des de l’esforç, la lluita i deixar-s’ho tot... Això son valors importants per a nosaltres”.

“Estic convençut que això la nostra gent ho valorarà. El grup té moltes ganes de fer un gran partit i estic segur que amb l’empenta de l’afició en els moments difícils ho aconseguirem”. 

#SomTricolors