Skip to main content
CA
Primer Equip

Pau Martínez: "M'ho estic passant molt bé com a lateral"

Dels sis partits oficials, n'ha jugat tots. Pau Martínez ha estat protagonista a l'actual temporada del FC Andorra a la Segona B. El tercer lloc on de moment se situa l'equip Tricolor al Grup III-A de la categoria il·lusiona de cara al futur.

"Fins ara, el rendiment de l'equip ha estat molt bo. Sí que és veritat que només portem dues victòries i esperàvem tenir-ne més, però hem anat a camps difícils com el de Llagostera o Cornellà i hi hem sabut competir. Evidentment podem tenir millors sensacions, sobretot si pensem al partit contra el Nàstic que anàvem guanyant per 2-0 fins al minut 70 i ells van aconseguir capgirar el marcador, però al cap i a la fi l'equip es veu bé, fent un joc que pocs equips ho fan a la Segona B", remarcava.

415 minuts en sis partits és el registre d'aquest jugador nascut a Blanes i que va fitxar al FC Andorra a l'agost. Provinent de l'equip filial del RCD Espanyol i amb experiència al futbol formatiu del FC Barcelona i el CF Damm, Martínez es va presentar a Prada de Moles com a davanter.

"Estic amb molt bones sensacions perquè estic jugant i això et dóna molta confiança. Encara que sempre havia jugat d'extrem i ara estic jugant de lateral, acabes obrint-te a noves maneres de jugar, tàctiques i idees de l'entrenador. M'ho estic passant molt bé com a lateral", admetia.

Aquest cap de setmana, l'equip Tricolor hauria de disputar la setena jornada de la competició al camp de l'AE Prat, però, els recents casos de Covid-19 a la plantilla van obligar-ne l'ajornament. De moment el Pau espera el seu torn, igualment que la resta de companys, per tornar a entrenar-se a Prada de Moles.

"Amb la Covid-19 no ha estat possible gaudir del tot Andorra perquè has d'estar a casa molt temps. Malgrat això, sembla que Andorra és un lloc molt tranquil, ideal per a un futbolista, sense gaires distraccions", sostenia.