Skip to main content
CA
Primer Equip

Palanca, Martos, Goujón i Diego Huesca, nous jugadors del FC Andorra

El FC Andorra es reforça amb 4 nous jugadors per a la pròxima temporada. Miguel Palanca (Tarragona; 1987), Javier Martos (Alamedilla, Granada; 1984), Iker Goujón (Tarragona; 1999) i Diego Huesca (Encarnación, Paraguay; 2000) s’incorporaran a la dinàmica del primer equip el pròxim 29 de juliol a les ordres del nostre entrenador, Gabri Garcia.

Miguel Palanca: experiència i qualitat ofensiva

El davanter de 31 anys arriba al club amb una meritòria carrera esportiva al futbol professional. Miguel ha jugat en equips filials com l’Espanyol B i el Real Madrid Castilla. Palanca debuta amb el primer equip del Real Madrid el 2008 en un clàssic contra el FC Barcelona. Un cop finalitzat el seu contracte amb el Club Gimnàstic de Tarragona, l’extrem català s’uneix al projecte esportiu del FC Andorra per aportar experiència i qualitat ofensiva.

Javier Martos: experiència internacional

Martos arriba per a reforçar el sistema defensiu tricolor. El jugador andalús, format a les categories inferiors del FC Barcelona, ha desenvolupat gran part de la seva carrera al Royal Charleroi SC de la primera divisió belga. Als seus 35 anys, Martos espera poder aportar experiència i jerarquia a la defensa andorrana.

Iker Goujón: gol i desequilibri ofensiu

El jove extrem de 19 anys prové del CF Reus Deportiu B, equip que va jugar a la Tercera Divisió la temporada passada. Goujón va ser un dels jugadors clau del ascens del Reus juvenil a Divisió d’Honor la temporada 2017/2018, i espera continuar el seu creixement professional defensant els colors del nostre club.

Diego Huesca: juventut i talent per a la nostra porteria

El porter paraguayà de 18 anys arriba del juvenil A del Valencia C.F.. Diego ha participat al Campionat Sudamericà de Futbol Sub-20 de 2019 amb la seva selecció, Paraguay.