Skip to main content
CA
Primer Equip

Nacho Castro: "Tornarem amb total normalitat"

Esperança. Almenys és el que toca pensant de cara al futur, encara que aquest futur no sigui a curt termini. La plantilla del FC Andorra haurà de fer front la represa de la competició amb uns quants dies sense partits oficials: a la suspensió de la darrera jornada contra l'AE Prat, ara se suma el pròxim partit davant el CF Badalona.

"És molt complicat deixar de competir per molt de temps perquè és difícil fer una planificació de cara al que vingui, sobretot per saber com arribarem a la represa dels partits. Estic segur, però, que tornarem amb total normalitat a fer el que més ens agrada", admetia Nacho Castro, entrenador Tricolor al programa FutbolCat d'Esport3.

La segona onada de la Covid-19 a la plantilla Tricolor ha obligat a fer un confinament general de jugadors i cos tècnic, obligant l'aturada de partits del FC Andorra al Grup III-A de la Segona B. El FC Andorra havia patit una pausa semblant, arran de la pandèmia, durant la pretemporada els primers dies d'octubre.

"No és nou per nosaltres estar confinats almenys 10 dies. Sort que ara cap dels contagiats presenta símptomes greus i que, a banda de les proves que fa la RFEF, al club tenim testos cada setmana que permeten tenir una mica de control davant la pandèmia", afegia Nacho Castro al programa de televisió.

De moment, el FC Andorra se situa al quart lloc de la classificació amb 9 punts, però al final de la jornada 8 tindrà dos partits ajornats. En cas d'aconseguir-se bons resultats a la represa de la competició, l'equip Tricolor continuarà a la lluita per les places d'ascens a la futura Primera Divisió RFEF i fins i tot, la Segona A.

"L'actual format és molt reduït, tots lluiten per la nova lliga que es crearà. Estarem uns quants partits sense competir i serà molt important gestionar la represa dels partits", concloïa el míster Tricolor.