Llepar-se les ferides

La derrota diumenge contra el Cartagena va ser una dura patacada. Més pel com que pel què. Els d'Eder Sarabia van fer un partit excels, però l'actuació del porter visitant i la mala sort en la darrera jugada van deixar sense premi als tricolors. Però el futbol sempre dona oportunitats per refer-se i més aquesta setmana amb tres partits en tan sols set dies: al Alcoraz, l'Andorra tindrà una oportunitat d'or per tornar a sumar i llepar-se les ferides del darrer partit.

El rival

El Huesca és un vell conegut del conunt tricolor perquè tots dos equips es van veure les cares a la pretemporada. Aquell partit, disputat als camps d'entrenament del conjunt blaugrana, va acabar amb victòria dels aragonesos per 3-1 amb gol de David Martín per als del Principat. Ha plogut molt des d'aquell penúltim test de pretemporada i el Huesca es troba actualment en la zona mitjana de la taula –11è amb 24 punts– i no passa pel seu millor moment. Si l'Andorra va patir un dur revés contra el Cartagena, els del Cuco Ziganda no es queden curts: en el partit del darrer cap de setmana van veure com se'ls hi escapava el triomf contra l'Eibar per culpa de dos gols en els darrers cinc minuts.

El de diumenge va ser el quart partit seguit dels aragonesos sense guanyar després de l'ensopegada a la copa –als penals contra la Juventud Torremolinos– i dos partits més a la lliga sense guanyar, però el Huesca és un dels equips més forts al seu estadi. No perden a casa des de la jornada 2, precisament en la visita del Cartagena i des d'aleshores sumen cinc victòries i tres empats.

#ParauladeMister

“No hem tingut gaire temps, però ahir vam estar parlant i els hi vaig trasmetre [als jugadors] el meu agraiment i orgull perquè vam fer un partit espectacular. És veritat que la manera que vam perdre va ser cruel, però hem d'aprendre d'això i hem de seguir reforçant totes les coses que fem bé.”

"Només que tinguin la meitat d'optimisme, energia i claredat que tinc jo, ja em conformaria"

"El Huesca és un rival bastant diferent a nosaltres. És dels equips que menys té la pilota de la lliga, però és capaç, a partir del seu model de joc, de portar els partits cap allà on l'interesa. Quan pressiona és agressiu, quan corre té capacitat de fer mal i és sòlid en defensa i un dels equips menys golejats".

La convocatòria

Eder Sarabia recupera Hector Hevel pel partit al camp del Huesca un cop complerta la seva sanció, però Dani Morer, Petxa i Bundu segueixen a la infermeria.