L’espanyol B s’emporta els tres punts en el retorn del FC Andorra a la Segona B

El FC Andorra no va poder fer-se amb els tres punts en el seu retorn a Segona B, ja que va caure derrotat ahir per dos gols a zero a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El conjunt de Gabri Garcia va saltar al terreny de joc amb la novetat de Musa Jr al onze inicial, un jugador que va arribar fa una setmana al club i que li va donar temps a ser dels més destacats del partit. L’enfrontament es va iniciar amb un joc bastant dividit, que feia presagiar la igualtat que hi hauria entre els dos conjunts. El partit, jugat a les 12 del migdia sota un sol radiant, feia que els jugadors es fatiguessin amb rapidesa donada la calor.

Dels tricolors el que millor va entrar al partit va ser Moussa Sidibé, desbordant al seu par a la banda dreta i arribant amb perill a l’àrea. El de Mali va disparar un xut que va marxar vorejant el pal dret de la porteria de Adri López, ahir sota pals a l’Espanyol B. Entrat el minut 20 els tricolors es van veure obligats a lluitar per la possessió de la pilota, enfront un mig del camp local on Manchón i Damià començaven a trobar-se. Fruit d’aquesta divisió van arribar les ocasions blanc-i-blaves, la primera a peus de Nacho que va rematar al fons de la xarxa una pilota dins l’àrea petita, però que l’àrbitre anul·lava per fora de joc.

Tot i aquests ensurts, el FC Andorra va recuperar el bon joc i va arribar amb perill abans del descans. La més clara a peus de Palanca, que creuava la divisòria, la deixava a l’espai a Moha que regatejava a Victor, enfilava línia de fons i la centrava al primer pal, on no hi va arribar Rubén Bover per molt poc. Així doncs el marcador arribava amb empat sense gols tot i les ocasions tricolors.

A la represa, el partit va seguir el mateix ritme però amb un Espanyol B que va donar una passa endavant. Els tricolors van començar a patir les altes temperatures i els locals ho van aprofitar per sentenciar el partit amb dos gols. El primer al minut 55 amb sort, on Max Marcet es va trobar un rebuig de la defensa tricolor rebotat a la seva cama bona i va definir dins de l’àrea d’un Ratti que poc va poder fer tot i la sortida. Nou minuts més tard, el segon. El col·legiat va castigar amb penal una falta dins de l’àrea d’Adrià Vilanova, titular ahir a l’eix de la defensa amb Martos, comesa sobre Moha, davanter blanc-i-blau. Tot i que el defensa tricolor va assegurar no haver-lo tocat, l’àrbitre va castigar l’acció amb penal. Una pena màxima que es va encarregar de transformar el mateix Moha, posant un 2-0 al lluminós que seria definitiu.

Tot i el desavantatge, els tricolors no es van rendir. Gabri García va donar entrada Ludo i Tacón, que va tenir una ocasió molt clara al minut 79 després d’una gran acció de Riverola, que la deixava a Pachón i aquest li tornava al 20 tricolor sol dins de l’àrea. El xut entre els tres pals de Tacón el va rebutjar Adri López, no sense dificultats.

Malgrat l’empenta final, l’Espanyol B es va endur els tres punts en la primera jornada de lliga. Al final del partit, parlava el tècnic Gabri García dient que “a la segona part, tot i voler continuar amb la bona dinàmica de la primera, ha penalitzat una mica la desconcentració i això ha costat els dos gols”. Tot i aquest entrebanc, destaca el tècnic tricolor que la lectura ha de ser positiva donat que “la primera part ha estat bona i respecte la segona tocarà millorar” sobretot perquè “això acaba de començar”. Qui també va parlar a sala de premsa va ser Fede Bessone, capità ahir contra el Espanyol B. El lateral tricolor va posar en relleu la igualtat de la categoria: “ha estat un partit típic de Segona B, on els dos equips hem competit des de l’inici amb ocasions dels dos equips”. Respecte la segona part, destaca que “es va decidir per petits detalls on els blanc-i-blaus van estar de sort”.

PROPER PARTIT

La propera jornada el FC Andorra debuta a casa. Serà diumenge a les 12:00h a Prada de Moles contra el CF Badalona, conjunt que ve de perdre 0-2 a la primera jornada en el derbi contra el FC Barcelona B.