L'Andorra topa amb el mur

L'Andorra ha trencat una ratxa de sis partits sense perdre i ha perdut la imbatibilitat al Nacional contra el Burgos. En un duel d'estils ben marcat, els castellans han aconseguit imposar-se perquè han estat més encertats en la rematada final. D'ocasions n'han tingut ben poques, però Bermejo ha obert la llauna a l'inici del segon temps i als tricolors se'ls hi ha fet bola el partit, davant un rival que s'ha trobat molt còmode defensant a prop de l'àrea.

Primera part dura de rossegar en un duel que ha deixat clar quin seria el guió des del xiulet inicial: l’Andorra intentant fer mal amb la pilota i el Burgos defensant al seu propi camp i esperant fer mal al contracop. Però durant la primera mitja hora de joc cap dels dos equips ha estat capaç de superar la defensa rival fins que, al 32’, Bermejo ho ha provat amb un xut que ha marxat fregant el pal. Dos minuts després, ha tingut la rèplica Jandro amb un xut desviat, però la gran oportunitat tricolor ha arribat al 39’, i per partida doble. Primer Iván Gil ha fet lluir Caro i, en la continuació, el xut de Pampín ha topat amb el cos d’un defensa.

Però ha estat a la represa quan el partit ha canviat i contra els interessos de l’Andorra. I és que just als cinc minuts, en una acció mal defensada pel conjunt tricolor, Bermejo ha fet el 0-1 i el partit se li ha posat de cara al conjunt castellà que només s’ha hagut de dedicar a defensar. I tot i que els d’Eder Sarabia ho han intentat, s’han estavellat una vegada darrere l’altra contra la defensa visitant. Quan no era Caro era un defensa qui bloquejava el xut i, així, ni Mika, ni Alba, ni Iván, ni Hector, ni Marc han pogut trencar el mur burgalès.