Skip to main content
CA
Primer Equip

L'Andorra supera un os

Victòria de molt prestigi de l’Andorra, que ha superat el filial del Madrid en un partit d’un nivell altíssim i que s’hauria pogut decantar cap a qualsevol dels dos costats. Els tricolors, però, s’han mostrat molt efectius en els metres finals i han acabat imposant-se gràcies als gols d’Héctor Hevel, al primer temps, i de Carlos Martínez a la represa.

Inici de primer temps tremendament igualat amb un Madrid perillós cada vegada que superava els tres quarts de camp i un Andorra que intentava acumular possessions llargues per fer mal a un rival ben col·locat. Així, amb tots dos equips temptejant-se, el primer xut no ha arribat fins al minut 23, obra de Marc Fernández. Però com si la primera aproximació servís per activar l’Andorra, els tricolors a partir d’aquí s’han fet amb el domini total del partit, aculant els visitants a prop de la seva àrea. I tot i que sense gaire arribades clares, a base d’insistir els d’Eder Sarabia han trobat el premi en una gran jugada entre Martí Vilà i Sergio Molina que ha culminat Héctor Hevel amb un xut creuat (36’).

A qui ha servit el gol per animar-se ha estat al filial blanc, que s’ha fet amb el domini a partir d’aquest moment i, com havien fet els tricolors, ha marcat gairebé en la primera arribada que ha tingut, gràcies a un cop de cap de Dotor (43’). L’empat ha fet mal a l’Andorra, que no ha tornat bé després del descans. I és que el Madrid ha estat superior en els primers minuts de la represa i ha tingut una oportunitat d’or per capgirar el marcador quan, altre cop Dotor, no ha sabut aprofitar una errada en la sortida de la pilota local (57’).

Però després d’uns minuts d’incomoditat, l’Andorra ha aconseguit tornar-se a asserenar i portar el duel de nou cap on li interessava. I com en el primer temps, quan això ha passat, el gol ha arribat ben aviat: després d’una altra gran jugada de Martí Vilà, Marc Fernández ha centrat i Carlos Martínez, des de l’àrea petita, ha enviat la pilota al fons de la xarxa (69’). Quedaven, però, encara més de vint minuts i ha tocat patir fins al final, tot i que els blancs només han inquietat amb un xut alt d’Arribas, ja en el temps afegit.

#SomTricolors