L'Andorra suma un punt al camp del CF Gavà

Els tricolors disputaven ahir el primer dels tres partits que jugaran en una setmana i es van endur de La Bòbila un punt que els permet seguir somiant amb l'ascens.

S'iniciava el partit i l'Andorra tenia el control de la pilota. Els tricolors es veien molt còmodes tot i jugar en un camp de gespa natural. Al minut 12 Martí Riverola feia el primer per als tricolors després d'una recuperació en la pressió. Amb el gol, els locals despertaven i posaven a prova a un Andorra que semblava més relaxat. Al minut 29 arribava l'empat amb un gol d'Adrián Ruiz. Després del primer gol, es va veure la millor versió dels locals. Al minut 36, Quiles provava un xut des del mig del camp, però Ratti aconseguia mantenir l'empat fins al descans. A la represa l'Andorra semblava que havia aprofitat el descans i tornava a tenir el control. Tot i intentar-ho, el Gavà no posava les coses gens fàcils i al minut 54 feien el 2 a 1 amb un gol de Vázquez. S'anava consumint el temps i els andorrans, tot i fer molts esforços per a superar al rival, no ho aconseguien. Al minut 72 ho provava Rubén sense fortuna, i al 78 Forgas provava un xut llunyà que es perdia per poc. Els tricolors tenien l'empat a tocar i al 87 Adri rematava un córner i feia el que seria el 2 a 2 definitiu. L’àrbitre va afegir quatre minuts en els que els del principat van fer tot el possible per marxar de la Bòbila amb tres punts però sense fortuna.