L'Andorra fa un pas més

Quina gran victòria de l’Andorra, que ha superat l’equip més en forma de la segona volta en un partit que ha tingut de tot: 70 minuts de domini tricolor i uns vint últims minuts de patiment en els quals el Sabadell ha aconseguit prendre-li la pilota a l’Andorra i ha collat buscant l’empat.

La primera part del conjunt d’Eder Sarabia ha estat molt bona, amb l’equip agafant el control del partit des de l’inici, tancant el Sabadell al seu propi camp. I així, la primera oportunitat clara només ha trigat 8 minuts en arribar i ha estat doble: xut de Carlos que salva Emilio i, en el rebuig, Marc Fernández ha tornat a topar amb el porter visitant. Aquest ha estat un bon avís del que estava per venir perquè tot just tres minuts després, Carlos Martínez no ha perdonat anticipant-se a la defensa en un servei de cantonada i ha inaugurat el marcador.

El gol ha donat tranquil·litat al conjunt tricolor, que ha seguit fent el que millor sap: tancar el seu rival a través de llargues possessions. I així, sense patir en defensa, els d’Eder Sarabia han pogut tornar a colpejar en la següent que han tingut amb el 2-0 de Marc Fernández (31’). A l’Andorra li estava sortint el partit perfecte, el problema és que l’alegria no ha estat plena perquè els arlequinats han aconseguit retallar distàncies just abans del descans en la primera ocasió que han tingut. Després d’un servei de banda penjat directe a l’àrea, la pilota li ha caigut a la frontal a Aguza, que no ha perdonat (41’).

Tot i el gol psicològic, els locals han sortit prou bé a la represa i les primeres arribades han estat tricolors: al 48’, ho han provat Martí Riverola i Martí Vilà, i al 58’, ha estat Rubén Bover qui ha fet volar el Emilio. Però la més clara local ha arribat dos minuts més tard, quan en una excel·lent maniobra dins l’àrea, Carlos Martínez ha estat a punt de fer el tercer que ha acabat salvant el porter arlequinat quan la pilota ja entrava. Però de tant perdonar, el Sabadell ha començat a créixer i s’ha fet amb el control del partit a mesura que s’acostava el final. Així, en els darrers vint minuts ha tocat patir de valent, però tret d’un xut des de 35 metres de Jacobo els catalans no han tingut cap altra ocasió clara per fer l’empat.