L'Andorra ensenya múscul a la Romareda

Crònica vs Zaragoza

Segona victòria a domicili de l’Andorra en un escenari imponent: els d’Eder Sarabia han fet un partit molt seriós contra el Zaragoza a la Romareda i s’han endut el triomf gràcies a les dianes de Sinan Bakis i Carlos Martínez.

Primera part de contrastos amb un Andorra que intentava calmar el partit a través de llargues possessions davant un Zaragoza que anava a ratxes i batzegades. De producció ofensiva, però, ben poca, almenys durant la primera mitja hora de joc. I és que tot i alguna aproximació local, la primera rematada a porteria ha estat de Sergio Molina, que ha rematat molt forçat per sobre el travesser després d’una passada enrere d’Alti, si bé la primera oportunitat realment clara ha estat un xut de Simeone que ha salvat Lizoain amb els peus un minut després (31’).

A partir d’aquí, el duel s’ha animat una mica més i ha estat el Zaragoza qui ha tingut més a prop el gol en una ràpida transició que ha acabat amb un xut a boca de canó de Mollejo que ha salvat Lizoain amb una aturada de reflexes. Però quan tot semblava encaminat al 0-0 al descans, en la darrera jugada del primer temps, Pampín ha servit un córner al primer pal i Bakis ha avançat els tricolors.

El gol ha permès l’Andorra sortir amb tranquil·litat a la represa i ha controlat el matx a plaer durant la primera mitja hora del segon temps. Els minuts anaven passant sense gaire acció a prop de les àrees i els tricolors ho tenien tot sota control. Tot i això, a mesura que s’acostava el final, el Zaragoza ha intentat embogir el duel i ha tingut dues oportunitats clares per empatar: al 85’, Gueye ha fallat una rematada franca i, dos minuts després, Simeone ha creuat massa la seva rematada. Semblava que tocaria patir, però en el primer minut de l’afegit, Alti ha servit enrere i Carlos ha tancat el triomf tricolor.