Skip to main content
CA
Primer Equip

L'Andorra contra la dita de l'entrenador nou

Situació nova per a l'Andorra aquesta temporada que s'enfrontarà a un Sabadell que estrenarà tècnic aquesta jornada. De fet, Pedro Munitis, que ha estat presentat avui, va arribar a la cocapital del Vallès Occidental tot just dimecres i ha tingut temps de dirigir tres sessions d'entrenament del conjunt arlequinat, un equip amb qualitat i aspiracions molt més altes però que no ha començat la lliga al nivell esperat.

"És un equip preparat per estar amunt i el canvi d'entrenador pot ser un punt d'inflexió per a ells", opinava Eder Sarabia en la roda de premsa prèvia, que ha confessat que no ha estat senzill analitzar un rival que presenta tants canvis: "Hem buscat informació de quan Pedro [Munitis] entrenava al Badajoz i al Racing de Santander. Hem analitzat també el partit que vam jugar a la pretemporada, el comportament dels seus jugadors els últims partits i tenint sempre en compte les senyes d'identitat del nou entrenador" explicava Sarabia, que tot i això creu que la clau segueix estant en l'actuació del seu equip. "Estem centrats en donar la nostra millor versió i conscients que estem davant una nova oportunitat més per demostrar l'equip que som".

Per al partit a la Nova Creu Alta, Eder Sarabia no podrà comptar amb els lesionats Rubén Enri, Roger Riera i Marc Pedraza ni amb el sancionat Héctor Hevel.

#SomTricolors