Skip to main content
CA
Primer Equip

LaLiga, temporada II

Aquest diumenge a Butarque, precisament el darrer estadi que l'Andorra va visitar el curs passat, el conjunt d'Eder Sarabia començarà la seva segona aventura al futbol professional. Ho farà després d'una temporada de debut excel·lent culminada amb una meritòria setena posició que va situar l'Andorra com un equip a tenir en compte. Els tricolors van començar l'any com un conjunt completament desconegut a la categoria i el van acabar a tan sols una posició de la promoció d'ascens.

Però la darrera temporada ja és passat i els del Principat comencen ara un nou repte tant o més complicat: "L'objectiu és seguir evolucionant com equip i com a club i seguir consolidant-nos a la categoria... i això ens ha de permetre tenir il·lusió i aspirar a objectius encara més importants en un futur", explicava el tècnic Eder Sarabia a la roda de premsa abans de marxar a Leganés. El preparador basc també va voler deixar clar que la recepta per intentar aconseguir l'èxit no variaria i que l'equip seguiria apostant per la mateixa idea: "L'important és tenir convicció, sobretot en els mals moments. Quan tot va de cara sempre és més fàcil proposar el què vols fer, però quan estàs en problemes és quan s'ha de demostrar que el que fa ho fas de veritat i convençut".

Els tricolors enceteran la temporada demà a la nit (22 h) contra el Leganés i, després, tindran tot just cinc dies per preparar l'estrena a l'Estadi Nacional, divendres a les 19 h contra el Cartagena.

#SomTricolors