Skip to main content
CA
Primer Equip

La il·lusió de la primera vegada

Prèvia vs Real Oviedo

El dia D ja ha arribat. Demà, el FC Andorra debutarà al futbol professional espanyol i ho farà per la porta gran: visitant l'Oviedo al mític Carlos Tartiere (17.30h). A partir d'aquí, el conjunt tricolor començarà un camí desconegut però apassionant, en una categoria nova en la qual esperen rivals històrics i de gran entitat.

El rival

L'inici d'aquesta aventura no podia ser més especial: pel rival i per l'escenari. I és que l'Andorra es veurà les cares amb un dels candidats a la zona alta de la taula, que ja l'any passat es va quedar a les portes de jugar la promoció d'ascens. De fet, els asturians van acabar empatats a punts amb el Girona, 6è classificat de la lliga regular i l'equip que va aconseguir l'ascens a través del play-off.

Per aconseguir fer un pas més, el conjunt blau ha canviat de tècnic amb l'arribada de Jon Pérez Bolo, un dels entrenadors revelació del curs passat a la categoria de plata, i ha mantingut el bloc reforçant-lo amb l'arribada de jugadors contrastats com Sergi Enrich, Miguelón, Pomares i Luengo o els mexicans Marcelo Flores i Alonso Aceves.

#ParauladeMister

"Tenim un inici de lliga preciós i apassionant. Un dels reptes que tenim és saber-nos adaptar a aquests ambients, però si sabem enfocar-ho des de la il·lusió segur que serem capaços de donar la nostra millor versió. I quan ho aconseguim, som molt perillosos per a qualsevol rival"

"Estem preparats per a tot. Hem analitzat l'Oviedo i també la Ponferradina de Bolo de l'any passat perquè tenen molts mecanismes d'aquell equip... Ells son un equip amb un gran potencial, però també crec que els hi podem fer mal".

"L'Oviedo és un equip més experimentat i tindrà el públic donant-los suport. Però també en alguns moments podem jugar amb l'excés d'ansietat que puguin tenir. Son un conjunt amb recursos i alternatives a dalt i que tenen molt clar alguns mecanismes, però jo sempre soc molt positiu i veig que el meu equip està capacitat. Hem de saber contrarrestar les seves virtuts i després imposar-nos perquè en som capaços".

La convocatòria

L'equip d'Eder Sarabia arriba a la primera jornada del campionat amb tota la plantilla disponible: no arrossega cap sanció de la temporada passada i ha aconseguit recuperar tots els futbolistes que han tingut problemes físics durant la pretemporada. Dani Morer, per qüestions personals, no ha viatjat amb l'expedició però estarà a disposició del tècnic per al partit de demà a la tarda.

#SomTricolors