Gols i bon joc tricolor a Nou Barris

El FC Andorra segueix amb la bona dinàmica aquesta pretemporada i ha signat una contundent victòria a Nou Barris contra el CF Montanyesa (0-5) amb gols de Casadesús, Sergi Serrano, Carlos Martínez, David Martín i Iker Goujon.

El partit ha començar molt parell, amb un conjunt local que ha sortit a pressionar la sortida de pilota tricolor des de l'inici. El joc físic i la contundència en els duels individuals, han estat les armes presentades pels locals a Nou Barris, un camp que viurà la 3ª divisió aquesta propera temporada.

Tot i els primers minuts molt parells, al minut 9 de partit Casadesús s'ha encarregat d'obrir la llauna amb un xut creuat des de la mitja lluna que superava el porter Segovia. Poc més tard, el mateix Casadesús servia una falta que sortia fregant l'escaire de la porteria local.

Abans de la mitja hora de joc, ha arribat el segon. El davanter mallorquí novament, iniciava una acció d'atac a la frontal, passant-la en profunditat a Serrano que l'enviava al fons de la xarxa. La primera part ha vist, a més de gols, el millor joc dels tricolors. Associant-se al mig del camp, trobant les esquenes dels centrals amb desmarcades a l'espai de Iker Goujon i arribant amb perill a l'àrea local. Amb tot, el partit arribava al descans amb 0-2 al marcador.

A la represa, arribaven els canvis i amb ells, més gols. Carlos Martínez, que havia sortit substituint Casadesús feia pujar el tercer gol al marcador al minut 65, fent la seva segona diana aquesta pretemporada. Deu minuts més tard, David Martín feia el quart gol amb una gran jugada individual, superant Segovia amb un xut de cullera i acompanyant la pilota fins al fons de la xarxa. A nou minuts del final, una gran jugada individual d'Iker Goujon feia la rúbrica. El davanter tarragoní regatejava 3 defenses dins de l'àrea per acabar definint amb un xut col·locat a la base del pal, anotant el cinquè i definitiu gol.

Un festival de gols i bon joc, que confirma el bon estat de forma dels homes de Nacho Castro. Els jugadors tricolors, estan mostrant un futbol alegre, associatiu i valent, que de ben segur agradarà a Prada de Moles quan comenci la competició.

#ParauladeMister

Declaracions de l'entrenador del FC Andorra, Nacho Castro, després de la victòria contra el CF Montanyesa.

#ZonaMixta

Declaracions del capità tricolor, Rubén Bover, després del partit a Nou Barris.

PROPER PARTIT

El FC Andorra visitarà la Feixa Llarga per enfrontar-se al CE L'Hospitalet demà diumenge a les 19h. Un equip acabat d'ascendir a 2ª divisió B que serà rival dels tricolors en la primera fase de la competició domèstica.