Skip to main content
CA
Primer Equip

Empat sense gols a Prada de Moles

L'Andorra aconsegueix retallar un punt als equips de la part alta de la classificació i continua depenent d'ell mateix per assolir l'objectiu de l'ascens a Tercera Divisió.

S'iniciava el joc i l'Andorra tenia el domini del partit. Tot i el control i la possessió de la pilota, la falta de profunditat dificultava l'arribada de l'equip a l'àrea rival. Passaven els minuts i els tricolors aconseguien trencar línies i generar ocasions de gol. Forgàs enviava la pilota per sobre del travesser després d'un remat de cap des de la frontal de l'àrea petita. Poc després, Betriu tenia un ú contra ú però el porter visitant aconseguia aturar-ho.

A la represa, el partit no patia masses canvis. Els del Principat aprofitaven el cansament del rival i aconseguien crear un joc més vertical. Tot i així, la poca fortuna dels andorrans no feia possible obrir el marcador. Els de Vilanova i la Geltrú també van gaudir d'oportunitats, la més destacada arribava a l'últim minut, però un altre cop Ratti mantenia la porteria a zero.

L’equip visita al CF Gavà la pròxima jornada, on espera continuar amb la ratxa de 16 partits consecutius puntuant.