Empat positiu del FC Andorra contra l’SD Ejea

El FC Andorra empata a Ejea de los Caballeros (1-1) contra l’SD Ejea i suma ja 37 punts per situar-se a només dos de la zona de playoff.

En una de les visites més complicades del calendari de la segona B, els jugadors tricolors han tingut el control en moltes fases del partit, mostrant un bon futbol. Els de Gabri García han sortit des de l'inici endollats, on ha destacat a l'atac Iker Goujon. L'extrem tarragoní ha estat un corcó a la davantera, associant-se molt bé amb Víctor Casadesús. Ja des dels primers minuts, els homes de Gabri han arribat amb cert perill a la porteria. Allà ha aparegut molt atent Goujon, que ha gaudit de dues rematades de cap que no han trobat porteria. Minuts més tard, els locals han tingut una arribada a l’àrea per banda dreta, on Mendez ha centrat al punt de penal, però Ratti ha estat molt atent per sortit a blocar la pilota. No obstant això, l’acció més clara de la primera partit ha estat per Mickael Gaffoor. Després d’interceptar una passada, el central ha creuat el camp i regatejant tres rivals s’ha quedat sol a l’àrea petita on Jon Ander li ha aturat el xut creuat.

Amb l’empat sense gols el partit ha arribat al descans, on Gabri García ha aprofitat per fer un canvi. Ha donat entrada a Mussa Jr en deteniment de Moha Keita. L’extrem malià ha aportat desequilibri a la banda dreta a la segona meitat i fruit d’aquest han arribat algunes ocasions però sense encert. Passada l’hora de joc, els locals s’han avançat al marcador en l’ocasió més destacada per part seva. Una passada de Ronald a l’esquena de la defensa, ha deixat Manu Molina sol a l’àrea petita per fer el primer gol del partit. Acte seguit, Gabri ha mogut la banqueta per donar entrada a Carlos Martínez que ràpidament ha aportat perill a l’atac. El davanter mataroní ha combinat a la frontal amb Casadesús que li tornava la paret deixant-lo sol davant Jon Ander. Carlos definia amb la cama esquerra al fons de la xarxa però l’àrbitre anul·lava el gol per fora de joc. Deu minuts més tard, el mateix jugador provocava un penal després que el seu xut rebotés a la mà del lateral dret local. Tot i aturar el xut inicial, Jon Ander veia com Carlos Martínez aprofitava el rebuig per anotar l’empat al marcador i marcar el seu primer gol com a tricolor. Ja als darrers instants, l’Ejea s’ha refet i ha posat pressió sobre la porteria tricolor però el marcador no s’ha mogut.

Els tricolors aconsegueixen així puntuar novament fora de casa en una lliga molt igualada, situant-se setè a dos punts de la zona de playoff. El proper partit del FC Andorra serà dissabte a les 16h contra l’AE Prat a Prada de Moles.

ZONA MIXTA

El tècnic tricolor, Gabri García, s’ha mostrat satisfet amb el seu equip. En un partit que "sabíem que no seria senzill, hem pogut capgirar el marcador i seguir amb el bon joc mostrat la passada jornada a casa”. Respecte les noves incorporacions, el tècnic s’ha mostrat content per com s’han integrat a l’equip tots tres i per “donar aquest plus de competitivitat que buscavem imprimir a la plantilla amb les seves arribades”.

Qui també ha sortit a zona mixta ha estat l’autor de gol, Carlos Martínez: “Estic content pel resultat i per com ha jugat l’equip. Crec que estem agafant una bona dinàmica després d’alguns partits que no han anat bé i aquest empat fora de casa és un resultat positiu”.