Skip to main content
CA
Abonats

Els partits fora de casa, també al teu abast

A banda de l'Abonament de mitja temporada per gaudir dels deu partits que queden per disputar-se a l'Estadi Nacional en aquest final de temporada, des del FC Andorra volem que els nostres abonats puguin veure també els partits que disputem lluny del nostre país. I és que de la ma de Footters, des de l'entitat tricolor us oferim també una subscripció de mitja temporada per veure tots els duels de la segona volta i dels play-off per un preu immillorable: 25 euros.

Aquesta proposta és gràcies a l'acord que hem arribat amb la plataforma de televisió Footters per tal que tots els nostres abonats puguin gaudir en primera persona del que es preveu que sigui un final de temporada apassionant. I és que la subscripció permetrà veure tots els partits del conjunt d'Eder Sarabia, els dels nostres rivals i la promoció d'ascens a 2a divisió en la qual esperem i desitgem ser-hi presents.

Per tal de poder gaudir del descompte és imprescindible ser abonat –des de l'inici o de mitja temporada– i escriure un correu a abonaments@fcandorra.com amb el nom i cognom i un telèfon de contacte.

#SomTricolors