Skip to main content
CA
Abonats

Els abonats podran accedir amb el seu carnet al partit de Copa de Rei contra el CD Leganés

El FC Andorra vol agrair la fidelitat dels seus abonats aquesta temporada donant accés gratuït amb l’abonament de la Lliga 2019/20 al partit de Copa del Rei contra el Club Deportivo Leganés.

Així doncs els abonats de manera excepcional, podran accedir al camp el proper dimarts 17 de desembre a les 21h, a Prada de Moles amb el seu abonament com ve sent habitual en els partits de la competició domèstica on l’afluència de públic ha estat nombrosa i creixent en els darrers enfrontaments.

Els abonats que vulguin venir al partit hauran d’enviar un correu electrònic a abonaments@fcandorra.com, trucar al telèfon +376 647 952 o dissabte al partit de Lliga dirigint- se al stand del club, indicant el seu nom, cognom i número d’abonat abans del diumenge a les 18h per reservar el seu accés. Passat aquest termini, si no s’ha notificat el club no assegura l’accés al recinte el dia de partit.

D’altra banda, pels aficionats que no disposen d’abonament, el club posa a la seva disposició la nova pàgina web fcandorra.com, on podeu comprar les entrades de forma anticipada amb els preus següents:

  • Entrada general: 20 €
  • Entrada juvenil (14-18 anys): 15 € Presentant el document que acrediti la data de naixement a l’entrada del camp. 
  • Entrada infantil (menors de 14): Gratis Descarregant l’entrada pel partit a la web i presentant el document que acrediti la data de naixement a l’entrada al camp.

Les entrades es podran adquirir també aquest dissabte a les 12h a Prada de Moles al partit de Lliga contra el València Mestalla, el mateix dia de partit contra el CD Leganés dues hores abans del inici.