El rival en xifres: Sevilla Atlético

Després de dos partits seguits a l'Estadi Nacional, l'Andorra torna a agafar les maletes i l'avió per afrontar un nou desplaçament. Serà a Sevilla en un horari encara desconegut aquesta temporada –les 12 del migdia– i davant un rival que a casa suma només dos empats, els mateixos números que presenten els tricolors a domicili. I en una temporada on gairebé tot és nou, res millor que conèixer els nostres rivals a través de les xifres.

0 victòries ha aconseguit el Sevilla Atlético al seu estadi. Curiosament, els andalusos han aconseguit més punts a domicili que no pas jugant com a locals: 2 punts a casa i 3 jugant de visitant gràcies al triomf aconseguit al camp del San Fernando (2-3).

23 gols ha encaixat el conjunt ara entrenat per Alejandro Acejo en aquestes primeres 11 jornades de competició. Són més de 2 gols de mitjana per partit, uns números que expliquen la mala situació de l'equip en l'inici de lliga.

29 minuts va necessitar el filial del Sevilla per anotar tres gols en la seva visita al camp del San Fernando, gairebé tants com els que han marcat en els deu partits restants (4). Tot i el 0-3 en la primera mitja hora inicial, el Sevilla Atlético encara va haver de patir per lligar l'única victòria del curs perquè els gaditans van situar-se 2-3 just abans del descans.

2 dianes suma Ivan Romero, màxim golejador del conjunt sevillista. L'atacant ha disputat 10 dels 11 partits possibles, tots ells com a titular, i és l'únic jugador que ha marcat més d'un gol. A més, a inicis d'aquest curs, Romero va debutar amb el primer equip al Sánchez Pizjuán contra el Rayo Vallecano. Els altres golejadors son Luismi Cruz, Nacho Quintana, Juanmi, Pablo Pérez i Valentino Fattore amb un gol.

4 partits du en el càrrec el tècnic Alejandro Acejo, que va arribar per substituir Paco Gallardo. Gallardo va començar el curs com a màxim responsable del filial, però després de la contundent derrota al camp del Villarreal B (5-1) va ser destituït i el seu càrrec el va agafar el fins aleshores entrenador del Juvenil A, Alejandro Acejo. En set jornades, Gallardo va sumar 4 punts (1 victòria i 1 empat), mentre que el seu successor n'ha sumat 1 en 4 partits.

2 internacionals té el filial del Sevilla en aquesta finestra de partits de seleccions, Carlos Álvarez i Juanlu, tots dos amb la sub19 espanyola. Tot i això, les dues convocatòries no tindran cap incidència en el partit contra l'Andorra perquè Carlos Álvarez finalment s'ha lesionat i Juanlu està sancionat a la lliga.