Skip to main content
CA
Abonats

El públic torna a Prada de Moles

El FC Andorra tornarà a sentir el suport dels seus aficionats des de la grada. El protocol presentat pel club ha estat aprovat pel Govern d'Andorra, que havia autoritzat fa una setmana el retorn del públic als esdeveniments esportius al Principat.

El FC Andorra està autoritzat per rebre el 40 per cent de l'aforament durant els seus partits a Prada de Moles i, per tant, el nombre de persones permeses a la grada és de 500 espectadors.

Com es tracta d'una ocasió molt especial, després de més d'un any sense públic a causa de la pandèmia, les entrades disponibles per al partit contra el CE L'Hospitalet seran gratuïtes, les quals s'han de reservar al nostre sistema de ticketing a la pàgina web a preu zero. Els abonats tindran un tractament especial a cada partit.

LES MESURES A PRADA DE MOLES

Dins del protocol establert pel FC Andorra, l'ús de la mascareta és obligatori en tot moment. La mobilitat de les persones a la grada serà reduïda al circuit indicat a les escales, passadissos i seients de Prada de Moles.

Com a mesures sanitàries, es prendrà la temperatura a cada espectador al moment d'accedir a Prada de Moles. No serà possible menjar, fumar ni beure durant el partit. Tampoc serà permès mantenir-se a peu dret al lloc i l'únic motiu pel qual s'autoritza la mobilitat seran emergències i per anar als serveis.

El compliment de les mesures està garantit per un equip de vigilància i el FC Andorra es reserva el dret d'admissió de les persones segons el seu comportament.