Skip to main content
CA
Primer Equip

El partit que tots volíem jugar

Ara sí. Ha arribat l'hora. Des de fa setmanes el partit contra l'Albacete estava marcat en vermell en el calendari i finalment ha arribat el moment de jugar-se-la en un partit que es preveu apassionant. Empatats a 64 punts al capdamunt de la taula, tots dos equips arriben al duel conscients que el resultat pot decidir el futur de la lluita pel campionat. Passi el que passi no serà definitiu, però sí que pot apropar a tricolors o manxecs al somiat ascens.

"Hauríem firmat a l'inici de la temporada estar on estem", reconeixia en la roda de premsa el tècnic Eder Sarabia, il·lusionat i amb ganes d'afrontar la visita de l'Albacete al Nacional: "Estem preparats per qualsevol versió seva", explicava el preparador basc, conscient que els manxecs son un dels conjunts "que més variants té". "És un equip que ens posarà les coses difícils, que en moments determinats ens superarà i haurem d'estar preparats per això".

Però per contrarrestar tots els perills del conjunt castellà, Sarabia comptarà amb un equip que afronta el duel amb confiança i amb una afició tricolor que omplirà el Nacional. "Segur que hi haurà un ambientàs que serà històric", assegurava el tècnic, content per la bona sintonia que s'ha creat entre equip i afició en els últims mesos: "És molt maco el que estem vivint. Aquest ambient que hi ha al país i aquestes ganes i il·lusió".

Per al duel, només Diego González serà baixa ja que Aguado i Iván Gil s'han recuperat ja dels problemes físics que arrossegaven.

#SomTricolors