Skip to main content
CA
Primer Equip

El Nàstic, una altra pedra de toc

No està tenint l'inici de temporada més assequible l'Andorra, que aquest diumenge rebrà la visita del Nàstic (17 h, Estadi Nacional), un altre dels equips històrics de la categoria i que millor ha començat el curs. Els grana son tercers i son un equip temible amb jugadors contrastats i molt experimentats a la categoria. Els d'Eder Sarabia, però, ja han demostrat que no s'arruguen davant de ningú i buscaran una victòria que ajudarà, de ben segur, a reforçar la bona feina feta en aquestes primeres jornades de campionat.

"Sempre entrenem a un nivell molt alt, però aquesta setmana ha estat especialment bona. Els jugadors estan mentalitzats i buscarem confirmar tot el que estem fent amb una victòria", explicava en la roda de premsa prèvia el tècnic Eder Sarabia, que reconeixia estar una mica "frustrat" però igualment convençut en el camí que està recorrent l'equip.

Sobre el Nàstic, el preparador biscaí es va desfer en elogis davant un conjunt que ha començat en plena forma el campionat, sobretot al seu estadi: "És un equip molt complicat de guanyar, que tot el que fan ho fan molt bé amb jugadores experimentats i de molt nivell", remarcava Sarabia, que va deixar clar que els tricolors haurien d'estar "molt pendents de les vigilàncies, les pèrdues de pilota i la seva capacitat ofensiva".

Per al duel, el míster comptarà amb les mateixes baixes de la setmana passada: la dels lesionats Marc Pedraza, Cañete i Guti.

#SomTricolors