Skip to main content
CA
Primer Equip

El futbol ha estat molt cruel

Poques vegades aquesta temporada un equip ha fet tant i s'ha endut tan poc. L'Andorra ha estat immensament superior al Cartagena en un duel que es preveia igualat però que només ha tingut un color... el problema és que el futbol no sempre és just amb qui més s'ho mereix i en aquesta ocasió ha estat especialment cruel: els tricolors han tingut totes les ocasions menys la darrera, quan en el darrer minut de joc, una jugada desafortunada ha donat la victòria al conjunt visitant.

Tot i un avís inicial dels murcians en una acció invalidada per fora de joc, el conjunt d'Eder Sarabia ha agafat ben aviat les regnes del joc i ha començat a tenir ocasions. Després d'un parell d'arribades, una gran jugada de Mika Mármol ha acabat amb una extraordinària aturada del porter Aarón Escandell a xut de Bakis. Seria la primera parada, però ni molt menys la última. Cinc minuts més tard ha tornat a topar Rubén Bover amb el sentinella local, al 27' ha rematat Mika alt i, al 36', Aarón no ha pogut blocar la canonada de Jacobo però ni Bakis ni Pampín han sabut aprofitar el rebuig. I encara abans del descans, ho ha tornat a intentar Iván Gil des de fora l'àrea.

A la represa no ha variat gens el guió del partit i, només començar, Alti ha tornat a amenaçar amb un xut llunyà. Aguado, al 55', ha fet volar de nou Aarón, més tard Germán ha xutat alt i, tot just després, Iván Gil ha topat amb la ma del porter visitant i el pal i Bakis ha marcat però en fora de joc. Per la seva banda, l'efesé ha tingut el seu únic xut a porteria en una rematada de Calero que ha aturat Lizoain en dos temps.

En els últims vint minuts, l'Andorra ha aturat la seva producció ofensiva però tot i així ha seguit tenint el domini del joc. I quan semblava que s'hauria d'acabar conformant amb un punt, ha arribat la patacada final. En el minut 93', un malentès ha acabat amb Jansson fent, a plaer, el gol del triomf visitant.

#SomTricolors