El Filial s'estrena amb remuntada

El Filial va aconseguir la primera victòria de la temporada en, segurament, una de les visites més complicades. En el camp de terra del Torà, els tricolors van fer un partit pragmàtic però efectiu que els hi va servir per capgirar el gol inicial local i endur-se, per primera vegada aquest curs, els tres punts.

L'Andorra B, que clarament va anar de menys a més, va sortir al matx amb la intenció de no concedir al darrere i intentar fer mal en atac amb un joc més directe de l'habitual. Així, ben plantats al darrere, el conjunt de Figo es va mostrar molt segur en els primers 45 minuts, reduint el perill toranès a pràcticament zero. Per la seva banda, els visitants tampoc és que arribessin amb gaire facilitat a l'àrea rival, menys enllà d'alguna ràpida transició finalitzada amb un xut llunyà de Tiago i Fran i, sobretot, en serveis de banda directament penjats a l'àrea.

Però els tricolors es trobaven còmodes, dominant les disputes i les segones jugades. Només començar el segon temps, però, el Torà es va trobar amb una oportunitat d'or per obrir el marcador per unes mans dins l'àrea de Tozé i no va deixar escapar l'oportunitat. L'1-0 podria haver fet molt mal a l'Andorra vist els precedents dels últims partits, però tot just cinc minuts després, Tiago va tornar a igualar el marcador després d'una excel·lent combinació amb Noham.

El gol de l'empat va acabar de donar l'empenta necessària al conjunt tricolor, que va anar definitivament a pel partit. I a deu minuts pel final, en un nou servei de banda penjat de l'àrea, la pilota li va caure a Isaac que va engaltar una canonada imparable per acabar de donar-li la volta al marcador amb un 1-2 que ja seria definitiu. I és que en els últims minuts, la defensa tricolor va conjurar qualsevol perill local per amarrar un triomf vital i que ha de donar confiança, a partir d'ara, a l'equip.