El Filial cau en un partit intranscendent

L’Andorra B va tancar la primera fase de campionat amb una derrota davant l’Alpicat, un dels equips que lluitarà per l’ascens a 1a catalana. Els d’Àlex Rodríguez, que afrontaven el partit amb moltes baixes, no van poder competir davant els del Segrià, però tot i així, la derrota no espatlla el bon final de fase regular dels tricolors. Ara, el Filial es jugarà la permanència en un grup on hi haurà el Balàfia, el Guissona i l’Organyà.

El partit va quedar pràcticament sentenciat abans del descans perquè l’Alpicat, molt ben plantat sobre el terreny de joc, va saber penalitzar els errors locals per anotar tres dianes en el primer temps. I això que en el primer quart d’hora, els tricolors van aconseguir tancar els visitants al seu camp, però sense crear gaire perill. Tot al contrari que els del Segrià, que en la primera que van tenir, en aprofitar un error en la sortida de la pilota, van colpejar (14’).

El gol va deixar tocat l’Andorra, que va anar a buscar ràpidament l’empat amb més cor que no pas cap i es va desorganitzar. Això va permetre l’Alpicat jugar a plaer i fer mal a través de la velocitat dels seus atacants. I en una d’aquestes, en una jugada per la banda esquerra, Hamza va anotar el seu segon gol amb una rematada de cap des del segon pal. I just després, Joan Llull va fer el 0-3 en una rematada a plaer després d’una falta lateral.

A la represa, Àlex Rodríguez va donar entrada a diversos juvenils i l’equip va sortir amb millor cara. De fet, Hugo va tenir una oportunitat d’or de retallar distàncies des del onze metres després d’un penal que havia provocat Joel Roma, però va fallar i en la jugada posterior, els visitants van anotar el seu quart gol en una ràpida transició. Finalment, ja amb tot vist per a sentència, després d’una bona pressió, Joe va maquillar el marcador amb el gol tricolor.